2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

| مشاهده متن کامل بحث + 7449 بازدید | 98 پست
رهای عزیز اگر مشکل دیگه ای نداری مثل اختلالات هورمونی، استرس و اضطراب،تغذیه نادرست.... پیشنهاد میکن ...

آخه ماینوکسیدیل جلوگیری میکنه از ریزش ولی خب عوارض هم داره .مثلا شنیدم یکیش سفید شدن مو

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلیا توی بارداری ریزش مو دارن..برا من کلا قطع شد.. شاید فقط ۱تار مو بیاد توی برس

اکثرا تو بارداری موهاشون هم رشدشون خوب میشه و هم ریزش قطع میشه عوضش شیردهی میگن ریزش میگیری 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
آره پریودم منظومه. اما تو دوران پریود موهام بیشتر می‌ریزه . فکنم ۴ سال پیش سونو دادم تخودانم پلی کیس ...

فکر کنم کم خونی فقر آهن داری

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
ممنونم. الان موهاش دراومدم یا اینکه دیگه ریزش ندارن. راستش من رژیم نگرفتم. اما غذامو ی کم کمترش کرد ...

ریزشش کمتر شده و یهدمحلولی دکتر داده که مجدد در بیاد موها باید ببینیم تاثیر میذاره یا نه

رها شامپو سبوس برنج پرمون و بگیر خیلی خیلی ضد ریزش هست خیلی هم  قدیمیه قبلا ما استفاده می کردیم ولی بعد شامپو خارجی گرفتیم ولی باز برگشتیم به همون شامپو سبوس برنج پرمون خیلی داخلش ویتامین بی داره که اینقدر ریزش و کم می کنه 

منم خيلي موهام ميريزه وحشتناك ميريزه هروقت شونه ميكنم گريه ميكنم ، هيچ قرصي يا امپولي ام نميتونم بزن ...

عزیزم. چون بارداری نمیتونی قرص بخوری؟ زینک و اینا رو امتحان کردب؟ من زینک میخورم مولتی هم میخوردم. اما باز می‌ریزه. هم دردیم.