2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 50 پست

سلام 

من همین اول بگم پسرم

چون یبار تو گوگل سرچ میکردم ی مطلب از اینجا خوندم .الآنم بر حسب فضولی میخواستم ببینیم شماها تو بورس فعالین یا نه کلمه بورس رو سرچ کردم به این تایپک رسیدم😂😂😂

واسه معامله تو بورس نیاز به ی پل دارین که اون پل اسمش کارگزاری هستش( نقش واسط رو بازی می‌کنی بین سرمایه گذار و سازمان بورس ی چیز تو مایه های مشاور املاک)

پس گام اول اینه ی کارگزاری رو پیدا کنین و یوزر و پسورد معامله آفلاین یا آنلاین ( برخط) بگیرین. تو ایران ۱۱۰ کارگزاری به اسمهای مختلف وجود داره از قبیل آگاه، مفید، مبین سرمایه، فارابی و .... که هر کدوم از این ۱۱۰ تا خودشون تو هر استانی حداقل ی نمایندگی دارند. واسه انتخاب کارگزاری مطمین میتونید ی سرچ ساده تو گوگل انجام بدین ببینید کدوم کارگزاری ها تو چند سال اخیر جز ۵ کارگزاری برتر سال بودن. کارگزاری مفید و آگاه جز بهترین کارگزاری های ایران هستند. پشتبانی خوب ، سایت معاملات آنلاین خوب و کم هنگ ( عین سایت انتخاب واحد دانشگاه که مهمه هنگ نکنه چون تو معاملات صدم ثانیه هم مهمه چ برسه یهو ی ساعت هنگ کنه) و ویژگی های دگ. پس گام اول این شد کارگزاری نزدیک محل زندگی رو پیدا کنین و ابتدا از طریق سایت همون کارگزاری ثبت نام کنین چ برای احراز هویت حضوری برید به همون کارگزاری . البته ی تبصره جدیدا اضافه شده تو بورس اونم اینه باید تو سایت سجام ( مبارزه با پولشویی و ..) ثبت نام کنین و کد رهگیری بگیرید و وقتی حضوری واسه احراز هویت میرید کارگزاری یا دفتر پیشخوان دولت نیاز دارید مدارک زیر رو ب همراه داشته باشید: ۱- کارت ملی۲- شناسنامه۳- آخرین مدرک تحصیلی۴-, کد رهگیری سجام .

وقتی که این مراحل رو انجام میدید همون روز یا حداکثر دو روز بعد نام کاربری و پسورد ورود به سایت معاملات آنلاین یا آفلاین ( آفلاین واسه کسایی هست ک مدرک دیپلم ندارن) همون کارگزاری بهتون داده میشه . و شما میتونید معاملاتتون رو شروع کنید . حتما حتما آموزش ببینید . آموزش های اولیه( در حد آشنایی با بورس رو خودم از سایت کارگزاری آگاه دانلود کردم تو کانال گذاشتم @beginnerbourse  میتونید نگاه کنید. ) واسه آموزش هم کارگزاری آگاه دوره های آنلاین هم می‌ذاره که نیاز به مراجعه حضوری نیس.سوالی داشتید بپرسید😨😨😅😅

سلام

حداقل مبلغ سرمایه گذاری در بورس 100 هزار تومان است برای معامله اکانت آفلاین یا آنلاین میگیرید 

برای معاملات آنلاین حداقل سن 18 و داشتن مدرک حداقل دیپلم الزامی است

برای معامله کردن داشتن کد بورسی الزامی است

کد بورسی قبلا 24 ساعته ولی الان همان لحظه صادر میشود برای گرفتن کد بورسی ثبت نام در سامانه سجام شرکت سپرده گذاری مرکزی الزامی است

همه شهرها بورس منطقه ای دارند اگر سرچ کنید براتون میاره معمولا اکثر کارگزاری هم در کنار همان بورس منطقه ای هستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام  من همین اول بگم پسرم چون یبار تو گوگل سرچ میکردم ی مطلب از اینجا خوندم .الآنم بر حسب فض ...

مدرک تحصیلی حالا از کجا بیارم تو دانشگاهه نرفتم بگیرم کلی باید دنگ و فنگ بکشم مدرک ۲۰ سال پیشو پیدا کنم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
سلام  من همین اول بگم پسرم چون یبار تو گوگل سرچ میکردم ی مطلب از اینجا خوندم .الآنم بر حسب فض ...

سلام میشه به من کمی کمک کنین میخام وارد بورس شم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
سلام میشه به من کمی کمک کنین میخام وارد بورس شم

مرحله اول ورود ب بورس ثبت نام در سامانه سجام و ثبت نام در یک کارگزاری هست. لیست بهترین کارگزاری‌ها اگه سرچ کنین تو گوگل هست که بهترینش کارگزاری  آگاه و مفید هستش.اینارو انجام بدید بعد دوباره سوال داشتین بپرسین. هر دو ثبت نام رو اول اینترنتی انجام بدید بعد واسه احراز هویت حضوری برید. برای سامانه سجام ده تومن واسه ثبت نام میگیرن اما اگه آگاه ثبت نام کنین اون ده تومن هم نمی‌خواد. من خودم آگاه ثبت نام کردم. مرحله آخر آگاه مرحله ثبت نام سِجام هستش.

چفیبر و خموتور خوبه واسه فردا

اایناچیه؟؟اصلاسیگنال چی هست؟؟؟

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم