سلام
من همین اول بگم پسرم
چون یبار تو گوگل سرچ میکردم ی مطلب از اینجا خوندم .الآنم بر حسب فضولی میخواستم ببینیم شماها تو بورس فعالین یا نه کلمه بورس رو سرچ کردم به این تایپک رسیدم😂😂😂
واسه معامله تو بورس نیاز به ی پل دارین که اون پل اسمش کارگزاری هستش( نقش واسط رو بازی میکنی بین سرمایه گذار و سازمان بورس ی چیز تو مایه های مشاور املاک)
پس گام اول اینه ی کارگزاری رو پیدا کنین و یوزر و پسورد معامله آفلاین یا آنلاین ( برخط) بگیرین. تو ایران ۱۱۰ کارگزاری به اسمهای مختلف وجود داره از قبیل آگاه، مفید، مبین سرمایه، فارابی و .... که هر کدوم از این ۱۱۰ تا خودشون تو هر استانی حداقل ی نمایندگی دارند. واسه انتخاب کارگزاری مطمین میتونید ی سرچ ساده تو گوگل انجام بدین ببینید کدوم کارگزاری ها تو چند سال اخیر جز ۵ کارگزاری برتر سال بودن. کارگزاری مفید و آگاه جز بهترین کارگزاری های ایران هستند. پشتبانی خوب ، سایت معاملات آنلاین خوب و کم هنگ ( عین سایت انتخاب واحد دانشگاه که مهمه هنگ نکنه چون تو معاملات صدم ثانیه هم مهمه چ برسه یهو ی ساعت هنگ کنه) و ویژگی های دگ. پس گام اول این شد کارگزاری نزدیک محل زندگی رو پیدا کنین و ابتدا از طریق سایت همون کارگزاری ثبت نام کنین چ برای احراز هویت حضوری برید به همون کارگزاری . البته ی تبصره جدیدا اضافه شده تو بورس اونم اینه باید تو سایت سجام ( مبارزه با پولشویی و ..) ثبت نام کنین و کد رهگیری بگیرید و وقتی حضوری واسه احراز هویت میرید کارگزاری یا دفتر پیشخوان دولت نیاز دارید مدارک زیر رو ب همراه داشته باشید: ۱- کارت ملی۲- شناسنامه۳- آخرین مدرک تحصیلی۴-, کد رهگیری سجام .
وقتی که این مراحل رو انجام میدید همون روز یا حداکثر دو روز بعد نام کاربری و پسورد ورود به سایت معاملات آنلاین یا آفلاین ( آفلاین واسه کسایی هست ک مدرک دیپلم ندارن) همون کارگزاری بهتون داده میشه . و شما میتونید معاملاتتون رو شروع کنید . حتما حتما آموزش ببینید . آموزش های اولیه( در حد آشنایی با بورس رو خودم از سایت کارگزاری آگاه دانلود کردم تو کانال گذاشتم @beginnerbourse میتونید نگاه کنید. ) واسه آموزش هم کارگزاری آگاه دوره های آنلاین هم میذاره که نیاز به مراجعه حضوری نیس.سوالی داشتید بپرسید😨😨😅😅