2777
2789
وای دم به دقیقه گیر میده بیا نماز بخونیم! 

مثل دختر من که میگه نماز صبح بیدار کن برم مسجد، ظهر و شب هم میخونه

نه من نماز میخونم نه باباش

دخترمون دوتامونم دعا میکنه بعد نماز

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر تلوخدا بلا منم بزار 😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مثل دختر من که میگه نماز صبح بیدار کن برم مسجد، ظهر و شب هم میخونه نه من نماز میخونم نه باباش دختر ...

وای من غش😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

دیدم عسلموای خدا حفظش کنه براتون

قند و نبات

منم ازینا موخام😍

از طرف من بغلش کن محححححکم ماچش کن

ماشالله خداحفظش کنه  فرشته کوچولو رو😍

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

ای جانم😍😍😍

پاهاشو😄

یعنی مجبورم میکنسن امشب برم یدونه ازینا برا خودم بسازماااا😍

خدایا بچای همتونو حفظ کنه

ای جون دلم. قنوتشو بگردم.😍😍 ماشاالله

مرسی عزیزم، البته الکی ژست نماز گرفته 😉

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !