2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 30 پست
باید باور کنی که بدست آوردیش و از خدا تشکر کنی بخاطرش و دیگه هی به بدست آوردنش فک نکنی چون داریش دیگ ...

مرسیییی عزیزم

من هیچوقت مرحله ی اخرو انجام نمیدم 

یعنی نمیدونم مرحله ی اولو چقد باید انجام بدم که بعد رها سازی کنم

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا میگی خدایا شکرت که خونه ای که دوست دارم و خریدم و بعد نباید شک به دلت راه بدی چون باید باورش کن ...

چطوری اخه؟؟؟من نمیتونمممم چیزی جز ناامیدی ندارم،افسرده شدم همش فکر و خیال میکنم😭😭😭

یعنی چی ولش کنین؟ببین گلم من خودم خیلی قانون جذب رو قبول دارم منتهی نه اون چیزی که خارجی ها میگن چون ...

عزيزم شما تعريفت از قانون جذب اشتباهه هااا

قانون جذب اتفاقا اصلا نميگه بشين فكر كن ميگه باور كن

مثال بچه سوماليايي رو بخاي بگي پس ميشه گفت اينايي كه اينهمه دعا ميكنن مثلا بچه دار بشن اما نميشن پس خدا هم نعوذبالله كارش مشكل داره كه بچه نميده!!!

اگه قانون جذب رو درست متوجه شده باشيد ( كه شما نشدي) هيچ منافاتي با دين اسلام و وحود خدا نداره و حتي به شدت وجود خدا رو تاييد ميكنه

يه سوال  مگه خارجيا چطور قانون جذب رو ميگن؟ و اينكه قانون جذب اولين بار توسط به خارجي مطرح شد هاااا

عزيزم يه مطالعه تون رو بالا ببريد بعد راجع به يه موضوع نظر بدين

اخه هی میاد تو ذهنم بش فک میکنم :( بعد میگم نه نمیشه :(

تا رهاش نكني برات اتفاق نميفت

رها كردن يعني اعتقاد و باور به اينكه صد در صد اون قضيه بزات اتفاق ميفته

شايد هنوز نياز داري رو باورهات كار كني احتمالا تو مرحله يقين و باور هنوز قوي نيستي

بيشتر كتاب بخون و تمرين كن ايشالا درست ميشه

تا رهاش نكني برات اتفاق نميفت رها كردن يعني اعتقاد و باور به اينكه صد در صد اون قضيه بزات اتفاق ميف ...

اره میدونم مشکلم همینه 

ترسو ام 😭 

مرسیییی 💖💖💖

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
خب چیکار کنم ؟ میشه راهنماییم کنی دوستم ممنونم ... خیلی برام مهمه ... از طرفی کمتر از دوساله که کلا ...

عزیزم اول اینکه عذرمسخوام دیر جوابتون دادم

دوم اینکه شما تمام خواستهاتون رو روی یه بره بنویس راجب هرجی

بعد مهمترینهارا جدا کن، مثلا برگشت کسی که دوستش داری

اول اینکه تو ذهنت تجسم کن برگشته و هیچ ارتعاش منفی دیگه درنظر نگیر

مثلا اینکه ازچه راهی برمیگرده، یا به فلان دلیل شاید نشه تمام اینا از ذهنت دور کن

بعد یه صفحه فقط جمله مثبت بندیس 

مثلا خیلی خوشحالم ازینکه دوباره من وفلانی باهمیم 

حتی چند برگه پرکن،

برگه بعدی بنویس خوشحالم که اسم خودت بنویس مثلا خوشحالم مریم و محمد دوباره باهمن

و برگه بعدی از سوم شخص واززبان دیگران بنویس

چقدر خوبه فللنی وفلانی دوباره باهم

تمام مدت جوری رفتار و زندگی کن که انگار اتفاقی که خواستی برات افتاده

تمام انرژی منفیم از خودت دور کن

عزیزم اول اینکه عذرمسخوام دیر جوابتون دادم دوم اینکه شما تمام خواستهاتون رو روی یه بره بنویس راجب ه ...

ازت ممنونم 😚 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...