امروز دوستم با مامانش اومده بودن خونمون یه دفعه مامانش یه رازی از فامیلشون رو گفت دوستم عصبانی شد هر چی از دهنش در اومد به مادرش گفت مادرش فقط گفت خاک تو سرت بشه بعد من از مادرش دفاع کردم گفتم تو خونه من مهمون بود نباید نعره میزدی و انواع و اقسام فحشارو بهش میدادی اون مادره از منم قهر کرد به نطرتون حق با منه یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم این دوستتو بذار کنار. مامانش حق داره خوب اینم پسره همون پدره دیگه. حتما مامانش میخواسته یجو ...
اره همش مامانش به من میگفت مهسا ما این پسر رو دوست نداریم با این که بچه خواهرمه ادم نرمالی نیس مهدیه اگه بخواد باهاش ازدواج کنه بدبخت میشه هر چی هم به دوستم گفتم اون پسر اگه تورو میخواست با بزرگترش میاوم خواستگاری گوش نمیده یه چیز دیگه هم بگم پسره یه زمینی رو با کلاهبرداری از چنگ دختره در اورده
خواهش.اینجور ادمها دوستیاشون به درد بخور نیست فقط محض صحبت کردن و پر کردن یه ساعتهای تنهایی و بیکاری خوبند وگرنه ضرر نداشته باشند سودی هم دوستیاشون نداره