2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 28 پست
دوستم پسر خالشو یه جورایی میخواست بابای پسره چند ساله قبل به گفته مامانش قبل انقلاب اعدام میشه مامان ...

به نظرم این دوستتو بذار کنار. مامانش حق داره خوب اینم پسره همون پدره دیگه.

حتما مامانش میخواسته یجورایی ازتوکمک بخواد برامنصرف کردنه دوستت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم این دوستتو بذار کنار. مامانش حق داره خوب اینم پسره همون پدره دیگه. حتما مامانش میخواسته یجو ...

اره همش مامانش به من میگفت مهسا ما این پسر رو دوست نداریم با این که بچه خواهرمه ادم نرمالی نیس مهدیه اگه بخواد باهاش ازدواج کنه بدبخت میشه هر چی هم به دوستم گفتم اون پسر اگه تورو میخواست با بزرگترش میاوم خواستگاری گوش نمیده یه چیز دیگه هم بگم پسره یه زمینی رو با کلاهبرداری از چنگ دختره در اورده 

اخه  دلم به حال مادره سوخت دو ماهی هست شوهرشو از دست داده دوستم حتی به باباشم رحم نکرد فحشش داد ...

خب دیگه وقتی یه همچین ادمی رو که میبینی به بابایی که تازه درگذشته فحش میده شما میخای نصیحتش کنی و اونم پذیرا باشه نرود میخ اهنی در ...

ما ملت حسينيم
اره همش مامانش به من میگفت مهسا ما این پسر رو دوست نداریم با این که بچه خواهرمه ادم نرمالی نیس مهدیه ...

بذارید بره بدبخت بشه بفهمه.فقط نی نی سایت رو معرفی نکن بهش حوصله پستای مسخرش رو نداریم بعدا.

ما ملت حسينيم
خب حالا چه کار کنم بین مادرش و دوستم موندم

هیچی انگار نه انگار یه همچین چیزی اتفاق افتاده بذار اگه دوستت باهات حرف زد تو هم حرف بزن اگر قهر بود محلش نذار تا خودش اشتی کنه

ما ملت حسينيم
ممنون خانمی

خواهش.اینجور ادمها دوستیاشون به درد بخور نیست فقط محض صحبت کردن و پر کردن یه ساعتهای تنهایی و بیکاری خوبند وگرنه ضرر نداشته باشند سودی هم دوستیاشون نداره

ما ملت حسينيم
اره همش مامانش به من میگفت مهسا ما این پسر رو دوست نداریم با این که بچه خواهرمه ادم نرمالی نیس مهدیه ...

چه دختره خنگی،زمینم ازدستش درآورده اینجورپشتشه. 

خاک برسرش لیاقت نداره. ازخونت بندازش بیرون .باهاشم کات کن 

خواهش.اینجور ادمها دوستیاشون به درد بخور نیست فقط محض صحبت کردن و پر کردن یه ساعتهای تنهایی و بیکاری ...

اره واقعا اینو راست میگی چون مستاجرمه نمیتونم قطع رابطه کنم اما کم میکنم

چه دختره خنگی،زمینم ازدستش درآورده اینجورپشتشه.  خاک برسرش لیاقت نداره. ازخونت بندازش بیرون .ب ...

اصلا گوش به حرف نمیده چون مستاجرمه نمیتونم کات کنم خانمی اما کمترش میکنم