2789
عنوان

دعوا

382 بازدید | 28 پست

امروز دوستم با مامانش اومده بودن خونمون یه دفعه مامانش یه رازی از فامیلشون رو گفت  دوستم عصبانی شد هر چی از دهنش در اومد به مادرش گفت مادرش فقط گفت خاک تو سرت بشه بعد من از مادرش دفاع کردم گفتم تو خونه من مهمون بود نباید نعره میزدی و انواع و اقسام فحشارو بهش میدادی اون مادره از منم قهر کرد به نطرتون حق با منه یا نه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم کلا این وستو بزار کنار...کلا نابوده

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

شما دخالت نمیکردی بهتر بود...مادر و دختر بحث خودشون بوده... من بودم چیزی نمیگفتم. ..

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
شما دخالت نمیکردی بهتر بود...مادر و دختر بحث خودشون بوده... من بودم چیزی نمیگفتم. ..

اخه دوستم من جیغ میزد با صدای بلند به مادرش میگفت بیحیا بلند شو گورتو گم کن یا ببخشید بیشرف متنفرم ازت 

مگه رازشون چی بود که دوستت اینقد نارا حت شد؟؟؟؟؟؟

دوستم پسر خالشو یه جورایی میخواست بابای پسره چند ساله قبل به گفته مامانش قبل انقلاب اعدام میشه مامانش قصییه اعدام رو گفت و گفت ما به این پسره راضی نیستیم

اخه دوستم من جیغ میزد با صدای بلند به مادرش میگفت بیحیا بلند شو گورتو گم کن یا ببخشید بیشرف متنفرم ا ...

چه حرفای زشتی😦 میگفتی تو خونه من دعوا نکنید تو در و همسایه آبرو دارم...برید خونه تون دعوا کنید. ..شاید بحث جمع میشد اینجوری...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چه حرفای زشتی😦 میگفتی تو خونه من دعوا نکنید تو در و همسایه آبرو دارم...برید خونه تون دعوا کنید. ..ش ...

اینم گفتم باور کن اصلا گوش نمیداد دوستم تو خونه من مستاجره مانانش اومده پیشش به مامانش میگفت از خونه من برو بیرون با شناختی که من از پسره دارم حرف مادرش درسته 

دوستتون یه روانپزشک نشون بدین ادم به مادرش اونجوری میگه اخه😑😑

منم بهش گفتم ادم با مادرش درست حرف میزنه دلم به حال مادرش سوخت فقط بهش گفت خاک تو سرت انقد بهش فحش داد حرف نزد 

دوستت احساس کرده مامانش جلوی شما اونو کوچک کرده که گفته بابای پسره اعدام شده واسه همین خیلی عصبانی شده و از کنترل خارج.به نظرم شما نباید دخالت میکردی اونا مادر و دختر هستن

ما ملت حسينيم
دوستت احساس کرده مامانش جلوی شما اونو کوچک کرده که گفته بابای پسره اعدام شده واسه همین خیلی عصبانی ش ...

اخه  دلم به حال مادره سوخت دو ماهی هست شوهرشو از دست داده دوستم حتی به باباشم رحم نکرد فحشش داد بعدش بهش گفتم چرا وقتی خونوادت راضی نیس عنوان میکنی