2777
2789
به نظرم طبیعی هست والا الان من حامله نیستم ولی اشکم دم مشکن هست به بارداری ربطی نداره احساساتت زو ...

قبلا دراین حدنبود الان براخودمم قابل تحمل نیست

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر تغییر در هورموناته منم همینجوری بودم، بهونه میگرفتم،با کوچیکترین حرف یا حرکت همسرم گریم میگرفت، وقتی همسرم میرفت سرکار مدام گریه میکردم ولی بعد پنج ماه خدارو شکر خوب شدم الانم که خداروشکر از لحاط روحی حالم خوبه

ولی انصافا همسرمم خیلی کمکم کرد که حالم بهتر بشه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
به خاطر تغییر در هورموناته منم همینجوری بودم، بهونه میگرفتم،با کوچیکترین حرف یا حرکت همسرم گریم میگر ...

شکرکه خوبی🤗

قبلا دراین حدنبود الان براخودمم قابل تحمل نیست

افسردگی عزیزم فقط سعی کن یکم بیشتر بری بیرون، و به همسرت بگی که این مشکل برات پیش اومده و ازش بخواه بیشتر حواسش بهت باشه 

قران بخون که دلت اروم بشه 

قران برا بچت هم خوبه برای خودت هم خوبه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
افسردگی عزیزم فقط سعی کن یکم بیشتر بری بیرون، و به همسرت بگی که این مشکل برات پیش اومده و ازش بخواه ...

راست میگن

سرت رو با سرگرمی های خوب گرم کن

مهمونی گردش

فیلم خوب

سینما

پارک

وای چقدر پارک رفتن میچسبه

بعد از افطار با شوهرت برید؟ پیاده روی

دست شوهرت رو محکم بگیر

فک کن به خاطر بچه و شوهر همه غمها می ریزه دور

منم احساساتی شدم... شوهرم گفت غذا شور شده گریه کردم ..بنده خدا انقدر ناراحت شد... البته خیلی شور شده بود خودمم میدونستم... خودش برد رو گاز سیب زمینی ریخت توش جوشوند گفت ببخشید!!

یه بارم گفتم گرمه کولرو روشن کن گفت دستم کثیفه تموم شد کارم روشن میکنم منم گریه کردم... 

اثرات بارداریه من قبلا گریه نمیکردم اصلا!! هرمونها زیادی شده...

یا بهم زنگ زده بود وسطا گفت پشت خط دارم الان زنگ میزنم.. من قهر کردم بعدش! الان فکر میکنم لازم نبود بهم بربخوره روزی بار بهم زنگ میزنه.. نمیدونم 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
منم احساساتی شدم... شوهرم گفت غذا شور شده گریه کردم ..بنده خدا انقدر ناراحت شد... البته خیلی شور شده ...

منم الکی بهونه میگیریم به شوهرم گیرمیدم...

داشتم ازپله پایین میرفتم گفت انقد ازاین پله ها بالاپایین نرو اشک توچشام جمع شد یا یبار به شوخی مماخشو کشیدم گفت اذیت نکن بچمون شیطون میشه برو بخواب بخاطر این جملش که گفت برو بخواب باهاش قهرکردم 

راست میگن سرت رو با سرگرمی های خوب گرم کن مهمونی گردش فیلم خوب سینما پارک وای چقدر پارک رفتن م ...

مرسی پیشنهاد های خوبیه انجامش میدم😙

منم الکی بهونه میگیریم به شوهرم گیرمیدم... داشتم ازپله پایین میرفتم گفت انقد ازاین پله ها بالاپایین ...

به نظر من خوردن جواب مبده..همش میوه و اجیل و اینا بخور..خوردن سرتونین تولید میکنه شاد میشی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای