2777
2789
عنوان

باجاریم چیکارکنم؟

474 بازدید | 14 پست

جاریم واقعا خانم ماه وگلیه

باهم خیلی صمیمی بودیم وهرجا میرفتیم باهم ودایم درتماس بودیم

حتی پارسال که من خونه بابام بودم و میخواستم جدا شم جاری وبرادرشوهرم باشوهرم قطع رابطه کردن ولی بامن دائم در تماس بودن وجاریم همش میومد دنبالم که یهو ناراحت نباشم

بعد که اشتی کردیم باشوهرن ارتباطشون خیلی کم شد باهامون، اوایل یکی دوبار اومدن 

عید خونه مادرشوهرم هنزمان رسیدیدم و بعدعیددیدنی رفتیم بیرون وبااصرار شام دعوتمون کردن خونشون

ازون روز ماهرچی منتطر بودیم بیان بازدید عید هیچ خبری نشد

جاریمم دیگه مثل قبل ازمن سراغی نمیگیره

بنظرتون دلیلش چیع؟

چیکارکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک اینقدر صمیمی بودید زنگ بزن دلجویی کن شاید از چیزی ناراحت هست.. قدر جاری خوب رو بدون مال منو که ...

من این جاریم واقعا ماهه، نه حسوده نه بدذاته نه اهل دخالت

برادرشوهرمم خوبه 

واقعا دوسش دارم ودلم تنگه براش

زنگ نزدنم برا اینه میگم نکنه حالا بهر دلیلی نخواد این ارتباط ادامه بده یهو تو رودرواسی قرار بگیره

من این جاریم واقعا ماهه، نه حسوده نه بدذاته نه اهل دخالت برادرشوهرمم خوبه  واقعا دوسش دارم ود ...

مطمئن باش اگه نخواد ادامه نمیده ولی روا نیست کسی که دوستش داری رو راحت از دست بدی.. اصلا امکان داره از چیزی ناراحت باشه وقتی شما پیگیری نکنی اون ب حساب این میذاره که شما اون کارو از عمد انجام دآدی. . شاید هم از خانواده شوهر کسی حرفی زده میونه شما رو خراب کنه

ناراحتیشو نمیدونم،ولی وقتی میگی اونا شما رو شام بردن خونشون پس شما هم باید اونا رو دعوت کنید

حتما تواولین فرصت دعوت میکنم

ولی مم منتظر بودم بگن کی میایم کایم تدارک شتم دیده بودم 

مطمئن باش اگه نخواد ادامه نمیده ولی روا نیست کسی که دوستش داری رو راحت از دست بدی.. اصلا امکان داره ...

راستش به این دقت نکرده بودم اونم ممکم فکر کنه من نمیخوام

واقلا ممنون نکته خیلی بود که بهش فکر نکرده بودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز