2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 9108 بازدید | 56 پست
سلام گلم خوبید عزیزم شما انجام دادید ازون درسته من تنگ کانال نخاعی دارم دوتا دیسک شدید دارم خیلی داغ ...

سلام 

من تا یزمانی خوب بودم اما پارسال توی حموم این چهارپایه بزرگا از زیر سر خورد محکم با کمر افتادم زمین بعد اون ۳ ماه شدیدترینننن دردا رو داشتم فقط جیغ میزدم انگار شوکر میزدن تو نخاعم بعد اون عمل باز شدم خدا رو شکر خوب شدم دیگه 

منم ۳ دیسک پاره داشتمخیلی اوضاعم وخیم بود

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حیلی ساله درد دارم اما اینسری از اینستا ادرس ی کلینیک رو پیدا کردم رفتم تو کمرم تو اتاق عمل در عر ...

میشه ادرس بدید

خدايا ممنونم بخاطر سلامتي / لطفا واسه سلامتي همه يك صلوات بفرستيد/ لطفااااا قدر سلامتي خودتون رو بدونيد ك بزرگترين نعمته🥰
سلام گلم خوبید عزیزم شما انجام دادید ازون درسته من تنگ کانال نخاعی دارم دوتا دیسک شدید دارم خیلی داغ ...

سلام عزیزم ..

ممنون میشم پاسخ بدید ..اوضاع تون چطوره ؟ چه کار کردید ؟ 

من دیسک بین مهره چهار و پنجم زده بیرون.  خیلی درد دارم خودم رو باختم

من حیلی ساله درد دارم اما اینسری از اینستا ادرس ی کلینیک رو پیدا کردم رفتم تو کمرم اوزون تزریق کردن ...

سلام

ببخشید الان وضعیت دیسکتون چطوره بعد از اوزون تراپی؟

چون من شنیدم یه درمان و اصطلاحا بی حسی موقته 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"