2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 9108 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تهرانی کلینیک فیزیوتراپی سینوهه کارشون عالیه تمام روش های درمانشون غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/
من پیششون اوزون هم تزریق کردم که بسیار نتیجه بخش بود

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/

پیج اینستاشون

اینم کانال تلگرامشون 

سلام عزیزم هستی ؟ چندتاسوال داشتم

سلام بله بفرمایین

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
گلم‌شما ام دیسک داشتی؟ ب پاها ام‌زده بود؟

اره منم داشتم رفتم اوزون زدم بهتر شدم 

اما چند ماه پیش تو حموم چهارپایه از زیرم در رفت با با سن افتادم کف حموم ارتفاعش بلند بود 

هیچیم نشد ولی از ی هفته بعد دردای وحشتناکی که خدا نصیب کسی نکنه میگرفت انگار شوکر میزدن بهم غش میکردم از درد 

بعد ام ار ای کردم گفتن لیز خوردگی مهره هم اضافه شده و اورژانسی عمل شدم الان تقریبا ۲۹ روز میشه 

هم تنگی هم پارگی دیسک ۳ و۴ هم لیزخوردگی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اره منم داشتم رفتم اوزون زدم بهتر شدم  اما چند ماه پیش تو حموم چهارپایه از زیرم در رفت با با س ...

وایییی  چ بد😔😔

باازوزون بهتر شدین؟؟چند وقت اثرش موند؟

چقددراومد هر امپول

وایییی  چ بد😔😔 باازوزون بهتر شدین؟؟چند وقت اثرش موند؟ چقددراومد هر امپول

اره بهتر شدم 

تقریبا دوسال شد که خوردم زمین

الان گرونتره فکر کنم 

تقریبا اونرمان ۲۲۰۰شد 

مرسی ایشالا همیشه خوب باشی

❤🌹😘

❤🌹😘

سلام گلم خوبید عزیزم شما انجام دادید ازون درسته من تنگ کانال نخاعی دارم دوتا دیسک شدید دارم خیلی داغونم 23 سالمه ...شماهم اینطور بودید ؟ یا بهتر از من بودید 

به من گفتن کانال نخاعی سیاه شده تقریبا . دیسکامم یکیش متوسط یکیش شدید . حتی گفتن اگه رعایت نکنم فلج میشم ... دور از جون به شماها اینو گفتن !؟ من الان برم بنظرتون خوب میشم