2777
2789
عنوان

بي بي جك

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

عزیزم بیبی چک مدیکور خطا زیاد داره..

من ماهِ قبلِ بارداری بیبی مدیکور زدم اونم نه یکی ۶تااآا همشونم مثبت میشد همون لحظه..اما باردار نبودم..

از بیبی چک رودس استفاده کن خارجیه خطا نداره..اگ مثبت شد میتونی به جوابش اطمینان کنی..

🧡
عزیزم بیبی چک مدیکور خطا زیاد داره.. من ماهِ قبلِ بارداری بیبی مدیکور زدم اونم نه یکی ۶تااآا همشونم ...

روزچندتاخیرت تست میکردی؟

آیاقبلنابامدیکورتست کرده بودی که منفی باشه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
روزچندتاخیرت تست میکردی؟ آیاقبلنابامدیکورتست کرده بودی که منفی باشه

من همون یه ماه ازین بیبی چک استفاده کردم هم نواریش و هم قطره چکونیش دیگ پشت دستمو داغ کردم😊

روز موعدم و فردای موعد..کیست هم نداشتم اصلا..فردا شب موعدمم طبق روال همیشه پریود شدم..

🧡
من مدیکور استفاده کردم ولی هیچ وقت خطا نداشته والکی مثبت نشده

منم تاحالادوروبریام ندیدم خطاکنه بامدیکور

ولی تونینی سایت ۹۹درصدمیگن کاڋب نشون میده

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
منم تاحالادوروبریام ندیدم خطاکنه بامدیکور ولی تونینی سایت ۹۹درصدمیگن کاڋب نشون میده

قبلا ك باردار نبودم وقتي بي بي جك استفاده ميكردم منفي بود الان هاله ميوفته 

قبلا ك باردار نبودم وقتي بي بي جك استفاده ميكردم منفي بود الان هاله ميوفته 

انشاالله که باردارین.