2777
2789
عنوان

بي بي جك

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

عزیزم بیبی چک مدیکور خطا زیاد داره..

من ماهِ قبلِ بارداری بیبی مدیکور زدم اونم نه یکی ۶تااآا همشونم مثبت میشد همون لحظه..اما باردار نبودم..

از بیبی چک رودس استفاده کن خارجیه خطا نداره..اگ مثبت شد میتونی به جوابش اطمینان کنی..

🧡
عزیزم بیبی چک مدیکور خطا زیاد داره.. من ماهِ قبلِ بارداری بیبی مدیکور زدم اونم نه یکی ۶تااآا همشونم ...

روزچندتاخیرت تست میکردی؟

آیاقبلنابامدیکورتست کرده بودی که منفی باشه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
روزچندتاخیرت تست میکردی؟ آیاقبلنابامدیکورتست کرده بودی که منفی باشه

من همون یه ماه ازین بیبی چک استفاده کردم هم نواریش و هم قطره چکونیش دیگ پشت دستمو داغ کردم😊

روز موعدم و فردای موعد..کیست هم نداشتم اصلا..فردا شب موعدمم طبق روال همیشه پریود شدم..

🧡
من مدیکور استفاده کردم ولی هیچ وقت خطا نداشته والکی مثبت نشده

منم تاحالادوروبریام ندیدم خطاکنه بامدیکور

ولی تونینی سایت ۹۹درصدمیگن کاڋب نشون میده

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
منم تاحالادوروبریام ندیدم خطاکنه بامدیکور ولی تونینی سایت ۹۹درصدمیگن کاڋب نشون میده

قبلا ك باردار نبودم وقتي بي بي جك استفاده ميكردم منفي بود الان هاله ميوفته 

قبلا ك باردار نبودم وقتي بي بي جك استفاده ميكردم منفي بود الان هاله ميوفته 

انشاالله که باردارین.