2777
2789
عنوان

استخاره

152 بازدید | 19 پست

سلام خانوما خوبین؟؟؟ کسی هست بلدباشه برام استخاره بگیره؟؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا استخاره بستگی داره ک واسه چی بخوای بعدشم استخاره تسبیحواینچیزا عین استخاره قران راست درنمیاد.استخاره قران بایستی پیش ی انسان خووووب ن کسی ریابازی درمیاره انجامش داد.درکل استخاره باقران خوبه واینکه واسه چ کاری بخوای انجامش بدی

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

بچه ها باید خودتون نیت کنید و از ته دل ب نیتتون تمرکز کنید

تو نت بزنید استخاره با قران و برید توش سه بار سوره حمد و سه تا صلوات بفرستید ک استخارتونو باز کنید ک با نیتتون انشاالله یکی باشه

@sherazi  

@گلآبتون  

@mahdiyeheeee  

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍
اسمتو با اسم مادرت بگو

نرمین  مهناز

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
والا استخاره بستگی داره ک واسه چی بخوای بعدشم استخاره تسبیحواینچیزا عین استخاره قران راست درنمیاد.اس ...

میخوام یه وام بگیرم بدون کمک شوهرم   

میخوام ببینم صلاحمه یانه

ازش مخفیانه برمیدارم وپول قسطاشو ازپول ماهیانه م که شوهرم میده میدم و برام ۱۸۰تومنم بایارانه که من میگیرم برام می مونه    یعنی خیلی آسون میتونم بدم قسطاشو

اسمتو با اسم مادرت بگو

استخاره ی چیه؟؟؟