2777
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

یکی بیادبگه این چی میگه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام یه وام بگیرم بدون کمک شوهرم    میخوام ببینم صلاحمه یانه ازش مخفیانه برمیدارم وپول ...

سلام گلباجی اول اینکه خدمتت عرض کنم ک اول باس اجازه شوهرت ک وااااجبه روداشته باشی بعداستخاره بگیری دراین باب من استخاره قران روبهت پیشنهادمیدم اول اینکه قشنگ وضوبگیر سوره حمدرو بخون بعدنیتی ک تودلته رو میگیو یکی ازصفحات قران رو بازمیکنی هرایه ای ک اومدو میخونیو کامل ازمعنیش مشخصه ک ب صلاحته یانه😚

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

یکی بیادبگه این چی میگه

ین بااجازتون میگه ک فعلادست نگه دار واینکه میتونی ازچندنفرم‌بپرسی درهرحال معنیش این هس ازرحمت خداناامیدنشو چون خدا ی خوبشو واست کنارگذاشته(براساس تجربه شخصی)

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

سلام گلباجی اول اینکه خدمتت عرض کنم ک اول باس اجازه شوهرت ک وااااجبه روداشته باشی بعداستخاره بگیری د ...

مرسی ازراهنماییت عزیز دل