2777
2789
عنوان

کبد چرب

8431 بازدید | 12 پست

خانوما خودم و همسرم کبد چرب داریم.همسرم وضعیتش بدتره،خواهشا هرکی هر راهی بلده پیشنهاد بده،چون شاغلیم اصلا مرخصی نداریم.نمیرسیم بریم پیش پزشک.ترجیحا گیاهی و دمنوشی باشه بهتره،ممنون میشم

خدا بر همه چیز ناظر است...  

کبد چرب ک خیلی بده حتما باید رسیدگی بشه پیش دکتر این دمنوشا هم فایده نداره

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

فقط تغذیه و ورزش همسرم تو سه ماه کبدچربشو از بین بره

سرخ کردنی حذف

ناهارمون از این غذا ها بود اسفناج 

پروتئین

مرغ و سیب زمینی رو اکثر اوقات با یه ق روغن میذاشتم فر

سیب زمینی اب پز

سوپ

بازم سوالی بود درخدمتم

فست فودماهی یکبار

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گرید چند هستید؟

شوهر منم داره. با اینکه دارو میخوره ورزش میکنه و رژیم رعایت میکنه بعد از شش ماه دوباره رفت هیچ تغییری نکرده بود.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

مخلوط عرق کاسنی و شاطره معجزه می کنه.البته باید خالص باشن.من خودم 3 ماه استفاده کردم بهتر شد.هر روز صبح ناشتا یک لیوان پر.شب هم موقع خواب یک لیوان.البته میل جنسی هم به شدت کاهش میده.

صبح ناشتا،یه قاشق غذاخوری پر خاکشیر و تخم شربتی رو توی یه لیوان آبجوش بریزین،صبرکنین ولرم بشه و بخورین میتونین یکم عسل  و آبلیمو برای بهتر شدن طعمش بهش اضافه کنین وبعد ازنیم ساعت صبحانه رو بخورین  

و دمنوش سماق هم قاتل کبدچربه،حواستون باشه سماق تازه نباید باشه چون سمیه ،ازعطاری برگ سماق رو بگیرین هرروز بعد از هروعده غذاییتون به اندازه یه فنجون دم کنین و استفاده کنین بشدت چربی سوز ولاغرکننده هم هست 

آب زرشک طبیعی هم خیلی کمک میکنه

کلا مواد چربی سوز برای کبدچرب مفیده.

سلام وقت بخیر
من کبد چرب داشتم و سون گریدمو 2 به 3 نشون داده بود
خیلی کسل بودم، خارش پوست داشتم، کف پام داغ می کرد، ریزش مو داشتم
پوستم به زردی می زد و ...
تا اینکه با عطاری بوعلی آشنا شدم و   

پک پاکسازی کبد چرب رو از عطاری بوعلی تهیه کردم
پشتیبانیس خیلی خوبه اصلاح تغذیه هم دارن
و نتیجه گرفتم
سرچ کنید عطاری بوعلی و برید از سایتش تهیه کنید
اینم شماره تلفنشون هس