2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم بیاین کمکم کنین 😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 39 پست
من بار اول دعوامون پيش قدم شدم تا الان هر وقت دعوا كرديم منتظره من ناز بكشم،نميدونم چي بگم 

اکثرا اون پیش قدم میشه ولی وقتایی که جای خوابمونو جدا نمیکنیم فک کنم اونم دسته خودش نیس ولی الانکه جدا میکنیم دیگه انگار نه انگار روزام عین سگ همش میپره بهم سر چیزای الکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا اون پیش قدم میشه ولی وقتایی که جای خوابمونو جدا نمیکنیم فک کنم اونم دسته خودش نیس ولی الانکه ج ...

خدایرت بده اکثر دعوا های ماهم سر دوتا بچه هام نه دقیقا مدل دعوای شما

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
مامجردا بالشمونو بغل میکنیم ازتنهایی شما متاهلا جدا ...واقعا عجیبین چرا ازدواج کردین اخه بااکثریتم

من اصلا دوس ندارم جامو جداکنم اون کرد من میترسم تنهایی ولی تاحالا بهش نگفتم نمیخوام نقطه ضعف بدم دستش

خدایرت بده اکثر دعوا های ماهم سر دوتا بچه هام نه دقیقا مدل دعوای شما

بخدا از وقتی بچه دار شدیم همش سراین دعوا داریم بعضی وقتا فک میکنم منو فقط بخاطر بچه میخواد

سر بچه پسرم خیلی بدغذاس استفراغ کرد اونم سر من داد زد گف چرا بهش آب ندادی تا استفراغ نکنه منم هنوز ا ...

وقتی استفراغ میکنه که اب نباید داد زیر دلش میزنه باید ببریدش دکتر وامپول ضدتهوع یعنی ویتامین ب۱۲بزنه درضمن اصلا وقتی مرداعصبانی اند ازخودت  دفاع نکن اون موقع میگفتی نگران نباش بچه است خوب میشه مهم نیست عزیزم پسرمنم بدغذاست بارها شده بخاطر پسرم توهین شنیدم منم قهرکردم و ازخودم دفاع کردم الان فقط سکوت میکنم وجو روارام میکنم تاهمسرم ارام بشه بعدش براش توضیح میدم درضمن این موضوع انقدری بزرگ نیست که یک عفته جلوی بچه باهم قهرباشید خانم ها عاقلترند شما درست مدیریت کنید منزل وبچه رو وبهانه دستش ندید

منت کشی ازین بزرگتر نداریم ک😔

همسرت هست غریبه که نیست. حرف نزن باهاش تا اروم که شدید دو تایی حل و فصلش کنید. 

بچه که نیستید

با سکوت بدتر میشه خانمی و عادت میکنید

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
وقتی استفراغ میکنه که اب نباید داد زیر دلش میزنه باید ببریدش دکتر وامپول ضدتهوع یعنی ویتامین ب۱۲بزنه ...

اخه دکتر بردنی نیس بنظرم غذا پرید گلوش سرفه کرد اونم میگف باید بهش اب میدادی .با هزار و یک زحمت بهش غذا میدم خودمم اعصابم خراب شده بود از بالا اوردن بچه یکی هم باید منو آروم میکرد .نکه بیاد منو مقصر کنه دعوا را بندازه

بخدا از وقتی بچه دار شدیم همش سراین دعوا داریم بعضی وقتا فک میکنم منو فقط بخاطر بچه میخواد

چقدر منو و شما بهم نزدیکیم.من دو تا بچه دارم یه 6ساله یه 10ماهه بخدا هرکاری کنن هر چی بشه بامن جنگ و عوا مبکنه قهر میکنیم. اعصابم خورده داغونم.از رابطه زناشویی هم که برات نگم... 

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
سر بچه پسرم خیلی بدغذاس استفراغ کرد اونم سر من داد زد گف چرا بهش آب ندادی تا استفراغ نکنه منم هنوز ا ...

باید در این مورد یه سری چیزا رو مشخص کنید و الا تا اخر پیر میشید اینطوری. 

مثلا بگید غذای بچه یا با من یا با شما و دخالتی نکینم در وظیفه هم.

خیلی فکر می کنند حرفه ای هستن بگو بچه با تو راراحت تر هست تو بهش غذا و ابش رو بده عزییییییییییییییییزم

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
همسرت هست غریبه که نیست. حرف نزن باهاش تا اروم که شدید دو تایی حل و فصلش کنید.  بچه که نیستید ...

اخه الان یه هفته بیشتر شده ینی کی اروم میشیم .اره درست میگی بنظرم به این اوضا عادت کردیم

اخه الان یه هفته بیشتر شده ینی کی اروم میشیم .اره درست میگی بنظرم به این اوضا عادت کردیم

خب نزار بمونه این حالت سکوت

نمیخوای بغلش کنی هم نکن

شب برو زیر همون پتو بخواب و بالشت جدا بزار. حرفی نزن

چقدر منو و شما بهم نزدیکیم.من دو تا بچه دارم یه 6ساله یه 10ماهه بخدا هرکاری کنن هر چی بشه بامن جنگ و ...

دقیقا ماهم یکمم دراون مورد بهش بی محلی کردم دیگه کلا باهام درافتاده