الان یک هفتس قهریم از روز اول جای خوابشو جدا کرده تنها میخوابه منم تنهایی میخوابم میترسم همش کابوس میبینم روزام کلا لام تا کام حرفی نمیزنیم دلم خیلی ازش شکسته نمیخوام پیش قدم شم اشتی کنم ولی اینطور هم نمیتونم تحمل کنم بنظرتون چیکار کنم😔
اخه دکتر بردنی نیس بنظرم غذا پرید گلوش سرفه کرد اونم میگف باید بهش اب میدادی .با هزار و یک زحمت بهش ...
اهان فکرکردم ازاین ویروس های این چندوقته گرفته میزدی پشتش ارام تالقمه رومیداد پایین وبهش زود اب میدادی طبیعی هست هول بشی مردا همه کم حوصله اند مهم نیست بی خیال شو تاراحت بگذره
باید در این مورد یه سری چیزا رو مشخص کنید و الا تا اخر پیر میشید اینطوری. مثلا بگید غذای بچه ...
بخدا گفتم چن بار گفتم لطفا تو کار منو بچه دخالت نکن غذارو من به بچه میدم پس تو چکاریه یا اگه تو میخوای بدی من دخالت نکنم ولی کو گوش شنوا ...کلا عادتشه تو همه کارام سرک میکشه
بخدا گفتم چن بار گفتم لطفا تو کار منو بچه دخالت نکن غذارو من به بچه میدم پس تو چکاریه یا اگه تو میخو ...
به مامانش یا کسی که قبولش داره بگو باهاش حرف بزنند. با این بهانه که بچه اذیت میشه و می ترسه از برخوردا
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.