2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم بیاین کمکم کنین 😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 39 پست
اخه دکتر بردنی نیس بنظرم غذا پرید گلوش سرفه کرد اونم میگف باید بهش اب میدادی .با هزار و یک زحمت بهش ...

اهان فکرکردم ازاین ویروس های این چندوقته گرفته میزدی پشتش ارام تالقمه رو‌میداد پایین وبهش زود اب میدادی طبیعی هست هول بشی مردا همه کم حوصله اند مهم نیست بی خیال شو تاراحت بگذره

دقیقا ماهم یکمم دراون مورد بهش بی محلی کردم دیگه کلا باهام درافتاده

منم الان همین کارو میکنم. بخدا هر وقت دلش بخواد میاد سمتم اصلا احساسات من براش مهم نی. احساس ابزار بودن میکنم. حالم از خودم بهم میخوره. 

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید در این مورد یه سری چیزا رو مشخص کنید و الا تا اخر پیر میشید اینطوری.  مثلا بگید غذای بچه ...

بخدا گفتم چن بار گفتم لطفا تو کار منو بچه دخالت نکن غذارو من به بچه میدم پس تو چکاریه یا اگه تو میخوای بدی من دخالت نکنم ولی کو گوش شنوا ...کلا عادتشه تو همه کارام سرک میکشه

منم الان همین کارو میکنم. بخدا هر وقت دلش بخواد میاد سمتم اصلا احساسات من براش مهم نی. احساس ابزار ب ...

اخه بحرفش گوش ندیم ک بدتر درمیفتن شوهرمنکه اینطوریه مال تورو نمیدونم .چن سالته

اهان فکرکردم ازاین ویروس های این چندوقته گرفته میزدی پشتش ارام تالقمه رو‌میداد پایین وبهش زود اب مید ...

خیلی به بچه حساسه یهو میبینی قاطی کرد دیگه مگه ول میکنه...هرچقدم من بیخیال تر بشم اون حساستر میشه

اخه بحرفش گوش ندیم ک بدتر درمیفتن شوهرمنکه اینطوریه مال تورو نمیدونم .چن سالته

شوهرمنم این طوره. آدم خرج کنی هستش پول تو جیبی میده برا خونه خرح میکنه ولی از نظر عاطفی خیلی برام کم گذاشته

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
شوهرمنم این طوره. آدم خرج کنی هستش پول تو جیبی میده برا خونه خرح میکنه ولی از نظر عاطفی خیلی برام کم ...

اینم کم دردی نیس...من هرچقدم بهش یاد میدم میگم عمل نمیکنه 

بخدا گفتم چن بار گفتم لطفا تو کار منو بچه دخالت نکن غذارو من به بچه میدم پس تو چکاریه یا اگه تو میخو ...

به مامانش یا کسی که قبولش داره بگو باهاش حرف بزنند. با این بهانه که بچه اذیت میشه و می ترسه از برخوردا

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
2790
2778
2791
2779
2792