2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 53718 بازدید | 146 پست
نگفتین اسم کوجیک اخه زدم چن تا آمالی هست انگار

من با مروتی نوبت گرفتم ولی انگار بقالیه هر روز یه قیمتی میدن با اینکه با من طی کرده بودن ، خیلی خیلی مضخرف و پولکی هستن مخصوصا اون منشی های دلالش ، 

نظرم کاملا عوض شده ، الان تمرکزم روی دکتر هادی آمالی و‌دکتر مسعود نقوی هست ، 

من با مروتی نوبت گرفتم ولی انگار بقالیه هر روز یه قیمتی میدن با اینکه با من طی کرده بودن ، خیلی خیلی ...

اها جدی میگین ینی هی تغییر میدن قیمتاشونو حیف انگار ولی کارش خیلی تمیزه شانس ببدمون پولکین اه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با مروتی نوبت گرفتم ولی انگار بقالیه هر روز یه قیمتی میدن با اینکه با من طی کرده بودن ، خیلی خیلی ...

اره مسعود نقویم شنیدم و آمالی ن میرم میبینم تحقیق کنم چجورن چیزی فهمیدم میام بهت میگم حتما

اها جدی میگین ینی هی تغییر میدن قیمتاشونو حیف انگار ولی کارش خیلی تمیزه شانس ببدمون پولکین اه  

رفتی پیش مروتی اصلا نگو از توی اینستا پیداتون کردم 

بگو از دوستم شمارتونو  گرفتم ، الان لیپو کامل ۱۷ میگیره ، منشی هاش اگه بگی از اینستا پیدا میکردم کلی میکشن روی قیمت،

من با چند نفر که جراحی شدن پیشش صحبت کردم همه راضی بودن ، خودش دکتر خوبیه ظاهرا 

رفتی پیش مروتی اصلا نگو از توی اینستا پیداتون کردم  بگو از دوستم شمارتونو  گرفتم ، ا ...

اها گلم ینی نگم از اینستام اگه بگم میکشن روش چرا اخه؟ وای چ خوب لیپو سر تا ۱۷ تومن؟ ۲۰ تومنم باشه بازم خوبه

اها گلم ینی نگم از اینستام اگه بگم میکشن روش چرا اخه؟ وای چ خوب لیپو سر تا ۱۷ تومن؟ ۲۰ تومنم باشه با ...

لیپو شکم پهلو پشت هفده تومنه ظاهرا . البته باید مستقیم بری پیش دکتر توی ویزیت حضوری چونه بزنی ،

به منشی هاش باشه سی تا ازت میگیرن ، اصلا در مورد قیمت حرف نزن پیش منشی هاش 

لیپو شکم پهلو پشت هفده تومنه ظاهرا . البته باید مستقیم بری پیش دکتر توی ویزیت حضوری چونه بزنی ، به ...

اوع پهلو شکم‌پشت ۱۷ اگه‌کامل با رون دست باشه سینه ۳۰ تومن میشه اره

اوع پهلو شکم‌پشت ۱۷ اگه‌کامل با رون دست باشه سینه ۳۰ تومن میشه اره

اگه حجم چربیت زیاده تو یه جلسه همرو انجام نمیدن 

من ۶۴ کیلو هستم قدم ۱۶۴

میخواستن رونمو جلسه بعد لیپو کنن گفتم نه تو یه جلسه تموم شه 

مرداد قیمتارو میبرن بالا

برو ویزیت شو 

اگه حجم چربیت زیاده تو یه جلسه همرو انجام نمیدن  من ۶۴ کیلو هستم قدم ۱۶۴ میخواستن رونمو جلسه ...

خوشبحالتون من پولم کمه هنو وای نگو مطمعنی از مرداد بالا میبرن قیمتو شما اخر مروتی میرین؟؟کاراشو دیدم عالیه و تمیز همشم لایو میزاره 

خوشبحالتون من پولم کمه هنو وای نگو مطمعنی از مرداد بالا میبرن قیمتو شما اخر مروتی میرین؟؟کاراشو دیدم ...

من آخرش با مروتی رفتم واسه عمل ، دیگه وقتی ندارم واسه انتخاب پزشک ، بعدم حس اعتمادم‌ بهش زیاده، با چند نفر هم‌ حرف زدم همه رضایت کامل داشتن ، مرداد ماه عمل میشم 

من آخرش با مروتی رفتم واسه عمل ، دیگه وقتی ندارم واسه انتخاب پزشک ، بعدم حس اعتمادم‌ بهش زیاده، با چ ...

عه جدی اخه پیش مروتی میرید مگه‌نگفتین خیلی میگیره اخر جقدر ازتون قرار شد بگیره؟؟خوشبحالتون من ک هنو جور نشده😭😭😭

من آخرش با مروتی رفتم واسه عمل ، دیگه وقتی ندارم واسه انتخاب پزشک ، بعدم حس اعتمادم‌ بهش زیاده، با چ ...

منم حسم بهش خوبه نمیدونم چرا با اینکه هنوز از نزدیک ندیدمشون ولی انتخابت خوبه بنظرم کارش تمیزه توروخدا عمل کرده اجی بیا بهم بگو چجور بود درد داشت نداشت توروخداااا😭

عه جدی اخه پیش مروتی میرید مگه‌نگفتین خیلی میگیره اخر جقدر ازتون قرار شد بگیره؟؟خوشبحالتون من ک هنو ...

آخرش ۲۸ 

باورت میشه هنوز تردید دارم ؟ 

کارای دکتر مسعود نقوی و دکتر آمالی هم خوبه 

مخصوصا دکتر نقوی خیلی سبک کاراش شبیه به چیزی هست که میخوام ،