2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 55216 بازدید | 138 پست
در مورددکتر اسماعیلی...دکتر وارسته کیا..یا دکتر قاسمی نژاد چیزی شنیدی??دکتر مروتی جراح پلاستیکه?

در مورد این سه تا نه نشنیدم 

مروتی فوق تخصص پلاستیک  هست ، با جدیدترین تکنیک که اسمش پال هست لیپو میکنه ، راستش فعلا فقط به ایشون و دکتر حدادی و خوشینی اعتماد دارم تا حدودی ولی این کلینیک. های معروف اصلا ، دکتر شکوهی خیلی خرابی داشته ، 

پیج دکتر مروتی اینه ، dr.morovatii

کاراشو ببین ، اگه هم تونستی یه سر برو ، من امریکام ، مجبورم از دور پیگیر شم ، شما که نزدیکی برو ، به منم خبر بدی ممنون کیشم 

در مورد این سه تا نه نشنیدم  مروتی فوق تخصص پلاستیک  هست ، با جدیدترین تکنیک که اسمش پال ...

منم دنبال دکتر خوب و مطمعنم دکتر مروتی ک گفتینو رفتم پیچشو کاراشو دیدم ب ظاهر ک عالیه کارشون نمیدونم دیگه  منم پیدا کردم بهتون خبر میدم عزیزم 

و خوشبحالتون ک ایران نیستید بخدا ارزومه برم از اینجا کلا😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دنبال دکتر خوب و مطمعنم دکتر مروتی ک گفتینو رفتم پیچشو کاراشو دیدم ب ظاهر ک عالیه کارشون ن ...

وای خیر ببینید الهی میشه برید مطبش کاراشو ببینید بهم خیر بدید ؟ من دو ماه دیگه نوبت دارم باهاشون ، 

لایو هاش هم خیلی خوبه ، هنرمندانه کار میکنه ولی میخوام بدونم اونایی که انجام دادن راضین یا نه .

عزیزممم ،امیدوارم هر جایی که دوس داری بری و به خوشی زندگی کنی ، 😘😘

اهم بببخشید عزیزم چن تا دکتر اسم اورده بودی ک کاراشون خوبه ب غیر از نقوی و مروتی دیگه کیا بودن گلم؟؟

دکتر آمالی رو هم ببین توی اینستا 

دکتر مروتی خیلی گرون میگیره 

برای لیپو پهلو پشت و ران و تزریق ۳۳ میلیون 

واقعا موندم چیکار کنم 

نگفتین اسم کوجیک اخه زدم چن تا آمالی هست انگار

من با مروتی نوبت گرفتم ولی انگار بقالیه هر روز یه قیمتی میدن با اینکه با من طی کرده بودن ، خیلی خیلی مضخرف و پولکی هستن مخصوصا اون منشی های دلالش ، 

نظرم کاملا عوض شده ، الان تمرکزم روی دکتر هادی آمالی و‌دکتر مسعود نقوی هست ،