2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 53718 بازدید | 146 پست
منم. دنبال دکتر خوبم‌ برای این کار  به تبلیغات اصلا اعتماد نکن  یه پیج توی اینستا هست که ...

در مورددکتر اسماعیلی...دکتر وارسته کیا..یا دکتر قاسمی نژاد چیزی شنیدی??دکتر مروتی جراح پلاستیکه?

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
در مورددکتر اسماعیلی...دکتر وارسته کیا..یا دکتر قاسمی نژاد چیزی شنیدی??دکتر مروتی جراح پلاستیکه?

در مورد این سه تا نه نشنیدم 

مروتی فوق تخصص پلاستیک  هست ، با جدیدترین تکنیک که اسمش پال هست لیپو میکنه ، راستش فعلا فقط به ایشون و دکتر حدادی و خوشینی اعتماد دارم تا حدودی ولی این کلینیک. های معروف اصلا ، دکتر شکوهی خیلی خرابی داشته ، 

پیج دکتر مروتی اینه ، dr.morovatii

کاراشو ببین ، اگه هم تونستی یه سر برو ، من امریکام ، مجبورم از دور پیگیر شم ، شما که نزدیکی برو ، به منم خبر بدی ممنون کیشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد این سه تا نه نشنیدم  مروتی فوق تخصص پلاستیک  هست ، با جدیدترین تکنیک که اسمش پال ...

منم دنبال دکتر خوب و مطمعنم دکتر مروتی ک گفتینو رفتم پیچشو کاراشو دیدم ب ظاهر ک عالیه کارشون نمیدونم دیگه  منم پیدا کردم بهتون خبر میدم عزیزم 

و خوشبحالتون ک ایران نیستید بخدا ارزومه برم از اینجا کلا😢

منم دنبال دکتر خوب و مطمعنم دکتر مروتی ک گفتینو رفتم پیچشو کاراشو دیدم ب ظاهر ک عالیه کارشون ن ...

وای خیر ببینید الهی میشه برید مطبش کاراشو ببینید بهم خیر بدید ؟ من دو ماه دیگه نوبت دارم باهاشون ، 

لایو هاش هم خیلی خوبه ، هنرمندانه کار میکنه ولی میخوام بدونم اونایی که انجام دادن راضین یا نه .

عزیزممم ،امیدوارم هر جایی که دوس داری بری و به خوشی زندگی کنی ، 😘😘

اهم بببخشید عزیزم چن تا دکتر اسم اورده بودی ک کاراشون خوبه ب غیر از نقوی و مروتی دیگه کیا بودن گلم؟؟

دکتر آمالی رو هم ببین توی اینستا 

دکتر مروتی خیلی گرون میگیره 

برای لیپو پهلو پشت و ران و تزریق ۳۳ میلیون 

واقعا موندم چیکار کنم