2777
2789
عنوان

مادرهای باتجربه لطفا کمک کنید

49 بازدید | 12 پست

دخترم فردا وارد 6ماه میشه 

چندشبه ک موقع خواب خیلی نق میزنه و بی تابی میکنه .وقتی هم که میخوابه نصف شب دایم پهلو ب پهلو میشه .یا پاهاشو میبره بالا میکوبه زمین .شرسو محکم چپ و راست نیکنه و بینیشو میخارونه( ایناراتوخواب انجام میده) در کل خواب راحتی نداره .

راستی الان هم اون حالت هارا داشت گذاشتم رو پاهام راحت خوابید.

بنظرتون چکارکنم ؟مشکلش چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من سه سالشه هنوز اینکارارو میکنه ولی شاید کم خونی داشته باشه دختر خواهر شوهرم اینجوری بود بعدا فهمیدن کم خونی داره شبا قبل اینکه بخوابه یه کوچولو بهش شیره انگور بده یا شیره خرما یا توت اگه قاطی کنی بدی که عالی میشه البته از نصف قاشق چایخوری کمترا اگر به غذا افتاده بهش بده اون واسه راحت خوابیدن معجزه میکنه 

دکتر گفته باید 6 ماهش پر بشه تا بتونی غذا بدی

آها پس قبل خواب یه کم بدنشو با روغن گرم زیتون حسابی چرب کن مشت و مالش بده راحت تا صبح میخوابه من انقد بدبختی کشیدم تمام روغنایی که تو این دنیا وجود دارنو استفاده کردم تا لم این نکبت دستم اومد پدرمو درآورده هنوز که هندز ساعت ۶/۳۰ صبح بیداره تا خود یازده شب 

راستی حس میکنم شیرم کم شده شاید گرسنه باشه .آخه هرچی میاد دم دستش سریع میذاره تو دهنش.دیگه واقعا نمی ...

بهش فرنی بده اگه سیر نشه گناه داره بچه ضعیف میشه غذای آبکی که درست میکنی یه کم نون تیلیت کن بهش بده پسر منم سیر نمیشد هویجو سیب زمینی رو میپختم با شیر و کره قاطی میکردم بهش میدادم ماشالا انقد تپلم شد پنج ماهشم بود