2777
2789
عنوان

مهریه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 38 پست
خب ما زن ها چرا برای زندگی راحت باید یک مرد رو تلکه کنیم؟؟؟  چرا بجای اینکار کار نکنیم و زحمت ن ...

عزيزم طبيعتا زن بعد از جدايي خسارت بيشتري رو نسبت ب مرد متحمل ميشه و يك مرد توي جامعه دستش ازاد تر هست نسبت ب يك زن

مرد راحت تر ميتونه بره ازدواج دوم كنه ولي براي زن بايد و نبايد زياده

حتي شرايط شغلي براي مردا خيلي بهتر از زنهاست

مثلا يه مرد ميتونه بره عملگي حتي ولي يه زن نميتونه بره

زني ك چندين سال ب قول اون كاربر عمر و جووني و زيباييش رو تو خونه يه مرد گذاشته حالا براي ازدواج دوم كارش سخت تر ميشه

اصلا يك زن شايد بخاطر نقص عضو يا مشكل يا بيماري نميتونه كار كنه خب اون زن بايد بميره چون نميتونه كار كنه ؟؟؟!!!

نه عزيزم مهريه اينحاست ك بدرد خانوما ميخوره

از نظر اسلام مهريه بايد ب زن تعلق بگيره

اينكه بعضيا نامردي ميكنن تا مهر رو ندن ديگه پاي خودشون و خداشون

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
عزيزم طبيعتا زن بعد از جدايي خسارت بيشتري رو نسبت ب مرد متحمل ميشه و يك مرد توي جامعه دستش ازاد تر ه ...

اگه مرد میتونه بره عملگی پس زن هم میتونه بره کلفتی کنه . ازدواج دوم کجاش سخته؟  این همه ادم ازدواج میکنن.  اگه زنی ازدواج دوم براش سخت باشه واسه مرد هم سخته. 

این خودمون هستیم که به زن های مطلقه برچسب میزنیم خوده زن ها به خودشون رحم نمیکنن.  اگه شوهرشون به سه زن مطلقه کار بده با شوهره دعوا میکنن در صورتی که اون زن از جنس خودشونه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مرد میتونه بره عملگی پس زن هم میتونه بره کلفتی کنه . ازدواج دوم کجاش سخته؟  این همه ادم ازد ...

عزيزم همه اينا انجام ميشه ولي براي زن سخت تره

شما گشنگي نكشيدي عاشقي يادت بره

اينم بدون اگه تو اين مملكت نكبتي داري زندگي ميكني بايد با شرايط اينجا پيش بري

اگه تو اروپا زندگي ميكني ك هيچ

شرايط از شرايط شعب ابي طالب بدتره 

اگه مرد میتونه بره عملگی پس زن هم میتونه بره کلفتی کنه . ازدواج دوم کجاش سخته؟  این همه ادم ازد ...

اره چه بسا تو همين كلفتيا چه چيزايي ك يه زن نميبينه

مهریه برای چی مهمه؟؟؟  اهرم فشار؟  

ینی مهم نیست .؟؟

پسر عمم با زنش مشگل داشت دو س ماه طول کشید درخواست طلاق گذاشت زنش چون مهریش ۳۰۰ سکه بود 

🤣🤣🤣نتونس پرداخت کنه گفت هر چی میگی امضا میکنم برگرد 😁😁😁 الان زندگیش رو براهه🤣🤣 

ببین مهریه اینجا کارشو میکنه 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
خب این حق و حقوق رو باید گرفت نه مهریه رو.  من میگم بجای مهریه گرفتن.  حق و حقوقمون رو بگی ...

گلم یکسریش مثل حضانت فرزند (قدیم میدادن الان دیگه نه)داماد هم قبول کنه دادگاه و حتی دفتر خونه و دفتر اسناد رسمی هم قبول نمیکنه

ینی مهم نیست .؟؟ پسر عمم با زنش مشگل داشت دو س ماه طول کشید درخواست طلاق گذاشت زنش چون مهریش ۳۰۰ سک ...

😀😀😀😀😀

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
خب ما زن ها چرا برای زندگی راحت باید یک مرد رو تلکه کنیم؟؟؟  چرا بجای اینکار کار نکنیم و زحمت ن ...

من خودم شاغلم . اندازه شوهرم هم توی اقتصاد خونه نقش دارم ولی کارهایی که زن توی خونه میکنه چی . بچه اوردن و سر و سامان دادن به خونه

من خودم وقتی بچه دار شدم کلی توی سیستم اداری عقب افتادم . سه سال طول کشید تا موقعیتم برسه به سطحی که قبل بارداری بودم

من خودم شاغلم . اندازه شوهرم هم توی اقتصاد خونه نقش دارم ولی کارهایی که زن توی خونه میکنه چی . بچه ا ...

خب این ربطی به مهریه نداره 

زن و مرد باهم باید برای زندگی تلاش کنن وقتی زن بی کاره مرد باید خرج بده وقتی هم مرد بیکاره زن باید خرج بده اگرم باهم کار میکنن باهم مدیریت باید بکنن خرج رو. 

کار خونه هم هردو باهم.  و تقسیم وظایف باید باشه