2777
2789
عنوان

مهریه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرف تو درسته ولی ب شرطی ک طرف سواستفاده نکنه تو همین سایت خیلیا مهریشونو بخشیدن شوهره هم راحت طلاقش داده یا خیانت کرده و... زنه چیزی بگه میگه هری برو طلاق بگیر زن پسردایی شوهرم مهرش چندشاخه گل بود اینا از بچگی با هم بزرگ شدن همبازی بودن عاشق و معشوق بعد از ۶سال ب چه آب خوردنی طلاقش داد الان پسردایی شوهرم ازدواج کرده و اون دختر دنبال کار که هرجشو دربیاره

پسرم همه دنیام 😘💋💕
بحث فروختن نیست منم دوست پسر دارم و دارم باهاش ازدواج میکنم درواقع نامزدمه الان بحث اینه ک عرف کشور ...

خب مشکل همین جاست.  اون مرد کلی کار کرده چرا نصفشو بطه به کسی که کار نکرده.  من میگم ما زن ها باید مستقل باشیم و خودمون کار کنیم و نیازی به مردا نداشته باشیم که کسی بخواد خرجمون رو بده.  منم موافقم که اموال دو طرف نصف بشه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

مهريه هم جزعه حق و حقوق يك زنه

مهريه رو براي اين گذاشتن ك زن بعد از طلاق بتونه راحت تر زندگي كنه

همه زنا ك امكان كار كردن ندارن يا خانواده اي ك بتونن پشتشون باشن

مهريه يك جور ضامن زندگي زن بعد از طلاق هست

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
خب مشکل همین جاست.  اون مرد کلی کار کرده چرا نصفشو بطه به کسی که کار نکرده.  من میگم ما زن ...

عععههه خوب تو قانون اروپاییم قبول نداری ک  اسلامیشو هم کقبول نداری  🙄

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..
عزیزم حرف تو درسته ولی ب شرطی ک طرف سواستفاده نکنه تو همین سایت خیلیا مهریشونو بخشیدن شوهره هم راحت ...

خب اگه کسی بعد ازدواج پشیمون شد و خواست جدا بشه بهتره که خیلی راحت جدا شه و بره پی زندگیش نه اینکه مرده هزار جور بامبول سره زنش در بیاره که زنه بگه بابا مهرم حلال جونم آزاد فقط طلاقم بده.  مرده کلی اذیت کنه که زنه مهریه اشو ببخشه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
عععههه خوب تو قانون اروپاییم قبول نداری ک  اسلامیشو هم کقبول نداری  🙄

قانون اروپایی میگه اموال زن و مرد هردو نصف میشه.  ولی اسلامیش میگه فقط اموال مرد نصف میشه.  منظورم اموال هردو طرف بود عزیزم

مهريه هم جزعه حق و حقوق يك زنه مهريه رو براي اين گذاشتن ك زن بعد از طلاق بتونه راحت تر زندگي كنه ه ...

خب ما زن ها چرا برای زندگی راحت باید یک مرد رو تلکه کنیم؟؟؟  چرا بجای اینکار کار نکنیم و زحمت نکشیم واسه زندگی خودمون.  چرا مستقل نباشیم؟  باید روی خودمون کار کنیم

قانون اروپایی میگه اموال زن و مرد هردو نصف میشه.  ولی اسلامیش میگه فقط اموال مرد نصف میشه.  ...

تو قانون اروپايي هم اموال مرد براي زن هست

مخصوصا اگه بچه اي وسط باشه 

و قرار باشه بچه رو زن نگه داره 

مرد بايد خونه و زندگي رو ب زن بده

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
وقتی وسط زندگی ب مشگل خوردی اون وخ میفهمی چقد مهریه مهمه 😕😕

مهریه برای چی مهمه؟؟؟  اهرم فشار؟