2777
2789
عنوان

مهریه 😒

400 بازدید | 38 پست

خب خانوما میخوام نظرمو راجبه مهریه و ازدواج و این حرفا بگم شما هم نظراتتون رو بگید خوشحال میشم چه مخالف چه موافق

من خودم اصلا اصلا اصلا به هیچ عنوان با مهریه گرفتن موافق نیستم به چند دلیل.... 

اول تفسیر مهریه رو میگم بعدش دلایلم رو میگم. 

اولا که مهریه در اسلام به این معنی هست که زن در قبال هم خوابی و تمکین با مردی که قراره باهاش ازدواج کنه یه مقدار پولی از مرد دریافت میکنه و به همین دلیل هست که مهریه ی دختری که با شوهرش تمکین نکرده نصف مهریه ای هست که زن دیگه ای تمکین کرده.  

از نظر من مهریه گرفتن مثل تن فروشی میمونه انگار من در قبال بدنم که در اختیار مرد میزارم ازش درخواست پول میکنم و این یک توهین بزرگ به زنه چون در رابطه ی زناشویی هم مرد و هم زن هر دو به یک اندازه لذت میبرن.  

دوما اینکه روز خواستگاری که خانواده ها چک و چونه میزنن بابت مهریه انگار که اومدن خرید و فروش بکنن نه دختر شما 10 سکه بیشتر نمیارزه اونام میگن دختر من لیسانس داره 20 سکه میارزه و این هم باز توهین خیلییی بزرگی به زن هاست.  

دلیل دیگه الان جامعه داره کم کم به سمت برابری حقوق زن و مرد میره پس چه دلیلی داره که مرد به زن مهریه بده؟؟ ؟ عاخه بابت چی باید بده؟  مگه زن مهریه میده؟ 

حالا تفسیر خودم از مهریه : 

من خودم به دوست پسرم گفتم خیلییی بدم میاد کسی روز خواستگاریم از مهریه حرف بزنه و از نظر من مهریه، مهری هست که مرد به زن داره و بابت اینکه اون زن بهش جواب مثبت داده ا ن مرد شب عروسی به عنوان تشکر یک هدیه ای رو بابت مهریه به زن میده و من ازش خواستم که اینکارو بکنه.  

اما اینم اضافه کنم که تمام حق و حقوق رو میخوام که داشته باشم حق طلاق حضانت تحصیل اشتغال خروج از کشور و خیلیییی چیزایه دیگه 

اما حاضر نیستم خودم رو به چند تا سکه بفروشم و حاضر نیستم کسی روی من قیمت بزاره.  مهریه از نظر من یعنی قیمت گزاشتن روی خودمون. 

البته توهین نشه به کسایی که ازدواج کردن و مهریه دارن چون قبلا شرایط اونجوری ایجاب میکرد الان همه چی عوض شده

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

مهریه یعنی مهری که مرد به زن داره و یک هدیه از طرف مرد به زن هست.  و کسی نباید معلوم کنه قیمت هدیه اش چقدر باشه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث فروختن نیست منم دوست پسر دارم و دارم باهاش ازدواج میکنم درواقع نامزدمه الان

بحث اینه ک عرف کشور ما جوریه ک اگر منجر ب طلاق بشه اون زن شرایطش برای ازدواج دوباره خیلی خیلی سخت تره مهریه میتونه سکه نباشه میتونه نصف اموال باشه اما به هر صورت باید یه چیزی باشه ک زن بعد طلاق بتونه برای خودش ی زندگی دست و پا کنه

من با نصف اموال موافقم

همون کاری ک اروپایی ها میکنن

مهریه یعنی مهری که مرد به زن داره و یک هدیه از طرف مرد به زن هست.  و کسی نباید معلوم کنه قیمت ه ...

نظرت بدرد این زمان نمیخوره با این مردای گربه صفت

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..
من ک ی ماه دیع قرار دادگاه مهرمه ۸۰۰ تاهم گذاشتم تجرا پدرش دراد غلط کرده ده سال عمرم ب فنا داد مهرمم ...

خب 10 سال از عمر اون هم فنا رفت  این یه چیز دو طرفه است فقط عمر و جوونی زن به فنا نمیره 

نظرت بدرد این زمان نمیخوره با این مردای گربه صفت

اتفاقا دقیقا به درد الان میخوره.  چرا انقدر مرد ها رو بد ذات میدونید؟؟؟ 

وقتی حقوق برابری وجود نداره یعنی حق طلاق حق مسکن حق حضانت فرزند حق جراحی حق کار حق تحصیل وجود نداره در مقابل باید همچین چیزی باشه به نظرم اگر تساوی وجود داشت یعنی قانون مثل خیلی جاهای دیگه این بود که چیزی رو که تو زندگی مشترک در میارن نصف کنن موقع جدایی منطقی بود حرفتون 

خب 10 سال از عمر اون هم فنا رفت  این یه چیز دو طرفه است فقط عمر و جوونی زن به فنا نمیره

خخخخ ن اون مفنگی تازه ازاد میشع راحت مصرف کنع

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..
وقتی حقوق برابری وجود نداره یعنی حق طلاق حق مسکن حق حضانت فرزند حق جراحی حق کار حق تحصیل وجود نداره ...

خب این حق و حقوق رو باید گرفت نه مهریه رو.  من میگم بجای مهریه گرفتن.  حق و حقوقمون رو بگیریم