2777
2789
عنوان

گوشواره دخترم تو استخر گم شد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 25 پست
الان سانس مردونست

ولشون نکن برو اونجا وایسا بگو بگردن انقد پاپیچ شو تا بگردن.با یه زنگ زدن که اونا بخاطر تو خودشونو به زحمت نمیندازن

ممنون میشم یه صلوات برا حاجتم بفرستی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم شب بیاد انقدر غر میزنه که دیوونم کنه همش میکفت این بچست گوشواره ننداز خطرناکه من احمق گوش نکرد ...

چی بگم والا. انشاالله که غرنمیزنه شب وقتی اومد به چایی یا آبی که میخوای بدی بهش ده با یا ودود بخون فوت کن. بعد بهش بده بعد یواش یواش براش تعریف کن آرامش خودتم حفظ کن یه دروغ مصلحتیم بگو مثلا بگو دیشب خواب بد دیدمو از این حرفا بلاخره یه جوری بگو بهش دیگه

متنفرم از مادرایی که طلا از بچه اویزون میکنن... منم بچه بودم یه بار با کتک به زور گوشواره گوشمون میکردن بعدشم که گم میشد دوباره کتک میزدن که لیاقت نداشتی!! خوب چرا میندازید گوش بچه بعدم اوقات تلخی بشه..من خیلی خاطره بدی دارم!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
ده بار سوره توحید رو نصفه بخون بعد که پیداشد کامل بخون  ان شاءالله پبدا بشه

تا حالا اینو نشنیده بودم ولی خوندم امید به خدا اگه صلاح بدونه پیدا میشه نشد هم فدای سرش