2777
2789

مابرای اولین بارمیخایم بریم اپارتمان پایینمون صاحب خونمون هس پسرم6سالشه ودخترم 10ماهه همش نگرانم نکنه صداپایین بره اذیت کنه سختم میشه

فقط سعی کن پسرت ندوعه‌ مخصوصا سر ظهر و نصف شب. جیغ هم زیاد نزنن. با توپ چهل تیکه م تو خونه بازی نکنه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو آپارتمانم ولى بچه ندارم..ولى بچه هاى طبقه بالا و پايينمون هركدوم دو تا بچه ى شلوغ داره كه صبح تا شب صداشون مياد ولى من چيزى نگفتم بهشون تا حالا

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
فقط سعی کن پسرت ندوعه‌ مخصوصا سر ظهر و نصف شب. جیغ هم زیاد نزنن. با توپ چهل تیکه م تو خونه بازی نکنه

آخ گفتی،،،همسایه طبقه بالای ما،،یه بچه داره تا 2 نصف شب بدو بدو میکنه،،مثل پتک میکوبید توسرم،،،یه بار رفتم تذکر دادم،،،خدارو شکر آخر شب یکم مراعات میکنن 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خیلی خودت رو اذیت نکن سعی کن فقط بچه ها تایم های استراحت بدو بدو نکنن

بقیه اش اشکالی نداره نمیشه بچه رو با طناب بست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نكنه همسايه طبقه پايين مايي پرژك😅

نمیدونم🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ساعت خواب و بیداری بچه هات رو تنظیم کنی مشکلی پیش نمیاد

شب ساعت 9 بخوابونشون. دیگه تایم استراحته. سایرین هم شاغل باشن اون ساعت میخوابن.

ظهر هم 2 تا 4 سر ظهره و ارامش میخوان.

ترجیحا هم منزل رو موکت کنین که راه میرین یا میدوین سر و صدا نشه.

توپ بازی رو هم موکول کنین به پارک. کلا بچه پر انرژی هست خصوصا پسر بچه. عصر ها بعد از چرت بعد از ظهر یه دو ساعت پیاده ببرینش پارک انرژیش تخلیه میشه، فعالیت بدنی هم میکنی و اسکلتش خوب بالا میاد. شب هم بدون دردسر میخوابه و اذیت نمیکنه. فقط باید برای بچه زمان بذارین. هوا هم که رو به گرمی هست میتونین کوچولوی دوم رو با کالسکه ببرین همراهتون.

و اینکه بچه رو نفرستین تو راهرو بازی کنه. صدا میپیچه شدید میره رو اعصاب. حواستون هم باشه در ورودی رو نکوبه به هم . بالاخره بچه هست و توجهی به صداهای تولیدی ندارهپ شما باید کنترل کنین که اعتراض نکنن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
كدوم شهري؟🌺🧡

مشهد

منم دوتابچه دارم ازترس اپارتمانی میگیرم که صاحب خونه نداشته باشه پایینمون مستاجره بچهامم حسابی شلوغن

شما بهتره طبقه اول رو اجاره کنین که هی نخواین به بچه سخت بگیرین و از طرفی هم همسایه ها شاکی نشن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد