2777
2789
عنوان

شکموها

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 57 پست
هوس کردم بابا. املت و سبزی😣 باردارم. منتظر زایمانم هستم. دلم سبزی میخاد. تو ایران نیستم. از اون سب ...

ببخشید توروخدا حلال کن

کاش نمیگفتم عذاب وجدان شدم😟😟😟😟😟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
منم املت درست کردم حال داد

خداروشکر پس منم تنها نبودم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوس کردم بابا. املت و سبزی😣 باردارم. منتظر زایمانم هستم. دلم سبزی میخاد. تو ایران نیستم. از اون سب ...

سبزی ایرانی 

ایران همه چیزش نمونست

ببخشید توروخدا حلال کن کاش نمیگفتم عذاب وجدان شدم😟😟😟😟😟

هههههه نه بابا عزیزم. نووش جونت. روزت هم قبول باشه. حالا که منو یاد سبزی انداختی برام دعا کن تا فردا زایمان کنم😊

هههههه نه بابا عزیزم. نووش جونت. روزت هم قبول باشه. حالا که منو یاد سبزی انداختی برام دعا کن تا فردا ...

یعنی اینقدر نزدیکه زایمانت؟

هههههه نه بابا عزیزم. نووش جونت. روزت هم قبول باشه. حالا که منو یاد سبزی انداختی برام دعا کن تا فردا ...

خداروشکر بخشیدی چون اصلا روزم قبول نبود

آره همون سبزیهایی که کنار غذا میخورن دیگه😋😋😋😋

پس من بجای تو کلی خوردم

چطور اونجا پیدانمیشه؟کسی رو ایران دارین؟

اره بابا وقتشم گذشته نزدیک ۱۱ روز

پس خداکنه زودی بقول مامانبزرگا فارغ بشی.منم توهفته آخربه زور آمپول زایمان کردم

نی نی تون چیه؟

پس من بجای تو کلی خوردم چطور اونجا پیدانمیشه؟کسی رو ایران دارین؟

حتی اگر باشه اون عطر و بوی سبزی ایرانو نمیده. اره داریم ولی سبزی رو که نمیشه فرستاد. مگر اینکه گونی بفرستن که خراب میشه تو راه😁

حتی اگر باشه اون عطر و بوی سبزی ایرانو نمیده. اره داریم ولی سبزی رو که نمیشه فرستاد. مگر اینکه گونی ...

اشکال نداره ازاین یکی بگذر توروخدا

پس خداکنه زودی بقول مامانبزرگا فارغ بشی.منم توهفته آخربه زور آمپول زایمان کردم نی نی تون چیه؟

دختره. منم زایمان اولم باامپول زایمان کردم.و اپیدورال گرفتم. گفتم اینسری نی نیم با زبون خوش بیاد و امپول نزنم و اپیدورال هم نگیرم. فردا آخرین مهلتمه اگر نیومد باید امپول بزنم☹

دختره. منم زایمان اولم باامپول زایمان کردم.و اپیدورال گرفتم. گفتم اینسری نی نیم با زبون خوش بیاد و ا ...

مبارکه بسلامتی 

زایمان خودش یه دنیاییه واسه مردا خداییشم درکنار درداش شیرینه خداروشکر که خدا این حسو نصیبمون کرد

اسمشو چی میخواین بذارین؟

مبارکه بسلامتی  زایمان خودش یه دنیاییه واسه مردا خداییشم درکنار درداش شیرینه خداروشکر که خدا ا ...

ببخشید منظورم واسه مادرا بود نمیدونم چرا نوشتم مردا😅😅