2777
2789
عنوان

شکموها

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هههه منم تعجب کردم. فک کردم از دردم گیج شدم و درست نخوندم😂

عزیزم مگه دردم داری؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
من دلمه خوردم

نوش جون بشه

تاحالا دلمه روواسه سحری امتحان نکردم نمیدونم چرا

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
مبارکه بسلامتی  زایمان خودش یه دنیاییه واسه مردا خداییشم درکنار درداش شیرینه خداروشکر که خدا ا ...

سختترین سوالو ازم پرسیدین. یه لیست بلند بالا دارم . هنوز تکلیفم با خودمم روشن نیس😩خیلی مشکل پسندم

سختترین سوالو ازم پرسیدین. یه لیست بلند بالا دارم . هنوز تکلیفم با خودمم روشن نیس😩خیلی مشکل پسندم

مافقط بین دوتا اسم گیر کرده بودیم که درنهایت باتوافق به نتیجه رسیدیم

آقاتون چی دوست داره ؟منظورم اسم مدنظرشونه

منم دوس ندارم غذا نداشتم اجباری خوردم

😊😊😊😊😁😁😁

عزیزم مگه دردم داری؟

درد اونجوری نیس میگیره ول میکنه. چون امروز ازمایش دهانه رحم رو انجام دادن که زایمانو تحریک کنم که مثلا امپول فشار نزنم. ولی فعلا که اثر نکرده . تا فردا معلوم میشه. با اجازتون من بخابم‌. صبح بایستی برم بیمارستان. نماز و روزتون قبول باشه😍

ببخشین کدوم کشور سکونت دارین؟

درد اونجوری نیس میگیره ول میکنه. چون امروز ازمایش دهانه رحم رو انجام دادن که زایمانو تحریک کنم که مث ...

واسه منم دعاکنید.😙😙😙😗😗😗😗

چطوره اکثرا تو کار قیمه این؟فکدکنم تنبل ترین خودم بودم آخه املتم شد سحری

اتفاقاکاردرستوخودت کردی سحری اول روبایدهمینجوری بخوری که حداقل معده بدبخت گول بخوره بگه این صبحانه ست ن اینکه یهودم دمای صبح پاشی برنج وقیمه بخوری که معده تاچندروزهنگ باشه که الان نصف شبی چ وقت ناهاربود😅

خدایاشکرت