2777
2789
عنوان

شکموها

321 بازدید | 57 پست

بگین چی خوردین سحری🍈🍉🍊🍊🍋🍌🍌🍍🍍

ماکه املت داشتیم ولی عجب چسبیدا

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

ما قیمه داشتیم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما قیمه داشتیم

نوش جون

من که همش میگفتم بخور که فردا ازفرط گرسنگی پشیمون میشی ازنخوردنت

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

هیچی چون روزه نمیگیرم 🤭

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من استامبولی درست کرده بودم ولی چون امروز روز اول نیست گذاشتم واسه نهارمون😄

خیلی ها برنامه ریزی  کرده بودن برای فردا ولی ماه رمضون هنوز شروع نشد وخورد تو ذوقشون

هیچی چون روزه نمیگیرم 🤭

چرا ؟نکنه مرخصی تشریف دارین؟😁😁😁

چرا ؟نکنه مرخصی تشریف دارین؟😁😁😁

حخخخ آره 😎

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤