2777
عنوان

من تو خیابون .....

376 بازدید | 26 پست

داشتیم با مامانم می رفتیم خرید یهو یه مرده زد دمه پشتم برگشتم قوشش دادم بیشعور میگه دستم خورد اخه دستت بخوره نشگون میگیری خیلی اتفاق اینجوری افتاده واسم زیاااد

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی بده واقعا 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اصلا مردم حش ری و پست شدن

حش ر یت گند زده به بشریت. منم داد میکشم بدجورم داد میکشم. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

جدیدا همش تنه میزنن خودتو نکشی کنار تو بغل این و اونی

چندش بودن مردا چندش تر شدن

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

اینجورافرادو فقط باجیغ وداد بایدآبروشونوببری که مثل سگ بترسن...چون هیچوقت حیاندارن وتنهاراهش همینه

من چندروزپیش یکی کنارم زیرزبونی متلک گفت همچین صداموبلندکردم وگفتم مرتیکه پست غلط میکنی  زربزنی...یهو گوشیشو گرفت دم گوشش گفت الو الو😊