2777
2789

اول بگم من دهه ۶۰ای ام و جاریم دهه ۷۰ای.

من ۱۲ساله ازدواج کردم و اون ۷ساله.

من برا مهمونم(هرکه باشه )تمام تلاشمو میکنم که بش خوش بگذره و خونم راحت باشه و خوب پذیرایی بشه ولی اون به تنها چیزی که اهمیت میده خودشه و استراحت خودشه.

اون هربار اومده خونه ما من یه غذای جدید درست کردم.بندرت غذای تکراری خونه ی ما خورده ولی من هربار برم اونجا یا مرغ آبپزه یا قرمه سبزی آبزیپو.

من چای خوش رنگ تو بهترین استکان میریزم باهل و گلسرخ.

اون یه چای کیسه ای رو میزنه تو ۴تا فنجون(پیش خودش میگه فنجونه مشخص نیست)

کلا پذیرایی بلد نیست دلسترگرم،میوه گرم.

اصلا تعارف نمیکنه و وقتی میریم خونش(سالی یبار رفت و آمد داریم)محل نمیده و گرم نمیگیره.

البته منم ازش اصلا خوش نمیاد ولی وقتی میاد خونم بهش احترام میذارم(و معتقدم مهمون هرچی باشه باید تکریمش کرد)

درین ۷سال جریانمون همین بوده

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

تا اینکه پارسال سر یه موضوعی باهم قهرشدیم و اصلا باهم حرف نزدیم.

امسال عید خونه ی مادرشوهر باهاش روبوسی کردم و باش حرف زدم (دوست نداشتم سال جدیدو با قهر و کینه شروع کنم)

حالا بعد ۵۰روز از ساله جدید میخواد بیاد خونه مون(البته ما تو یه شهر نیستیم)و هردو ۷-۸روز عید خونه ی مادرشوهر بودیم و بقدر ضرورت باهم حرف زدیم

حالا سوال از شما اینه وقتی اومد چیکار کنم؟

احساسم میگه مثل همیشه گرم ازشون پذیرایی کنم.غذای خوشمزه درست کنم،میوه خوب،تعارفش کنم،رختخواب راحت،ملافه ی تمیز،صبحانه ی خوب،احترام،...(چون من اصالت خانوادگیم و لول اجتماعیم با اون خیلی فرق داره.اونا خونه پدرشون مهمونی ندادن و ندیدن این چیزارو)

عقلم میگه مث خودش چای کیسه ای کمرنگ کمرنگ بزنم تو فنجون.اصلا تعارف نکنم.رختخواب رو بذارم تو هال و برم براشون تو اتاق جا نندازم.

یه مرغ بذارم بدون زرشک و زعفرون.

با یه دلستر گرم و ماست معمولی.

بنظرتون کدوم کار درسته؟

واقعا موندم.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی اینم پرسیدن داره؟با پذیرایی خوب شعور خودتو میرسونی اونم شعور خودشو

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

شما هم‌مثل خودش رفتار کن

یا اگن نمیتونی پس رفت و امد نکن

یا اگه نمیتونی پس نادیده بکیر رفتارشو

یذ اگه نمیتونی بهش بگو چای کیسه ای نمبخوریم‌،😁

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
تا اینکه پارسال سر یه موضوعی باهم قهرشدیم و اصلا باهم حرف نزدیم. امسال عید خونه ی مادرشوهر باهاش رو ...

همیشه جوری رفتار کنید که بدون چشم داشت باشه. منظورم اینه خوبی زیاد که جبران نشه میخوره تو ذوق آدم

من خودم خیلییییی جلو خودمو میگیرم بیش از حد احترام نزارم و...

اوایل انقد از چهره جاریام تعریف میکردم. تو چه خوشگلی چقد قدت خوبه پوستت خوبه

میرفتم خونشون کار میکردم و...

دیدم اشتباهه. با برخی افراد خودت یه استانداردی تعیین کن که حتی وقتی دلخوری همونقدر احترام بزاری

من اصلا خونه جاریم نرفتم..البته یه شهر دیگه هست...البته رفتارش طوری هست ک عمرا برم خونش 

هروقت هم میاد یه پذیرایی خوب ازش میکنم

اخه نحوه تربیت من با اون خیلی فرق داره 

و بستگی ب اصالت ادم داره...شما هم رویه تو تغییر نده

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی

خودت باش ولی یکم تعدیلش کن 

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂