2777
2789
قدیما هرکی بچه نداشته بهش مگیفتن اجاقت کوره بنظر من الان هرکس دختر نداره اجاقش کوره البته خودمم ند ...

اصلا قبول ندارم این حرف شما هم تبعیض جنسیتیه چرا پسر دارا اجاقشون کوره؟اگه مادر باپسرش و در آینده عروسش درست رفتار کنه پسر هم دلسوز و مهربونه والا

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حرف منو اویزه گوشت کن منم مثل توبودم پسرداشتن خیلی برام مهم بود حامله بودم همش میگفتم نکنه دختر بشه بخاطر حرف خانواده شوهر.ولی پسر شد چقدهمه خوشحال شدیم ولی نارس بدنیااومد و ۴ماه بازجر وعذاب توی بیمارستان بودم و هرروز دستوپای بچمو سوراخ سوراخ میکردن دیگه کارش ب جایی رسید ک آرزوی مرگشو کردم و پسر بعد۴ماه ازدنیارفت.همون روزافهمیدم بخاطر ناشکریم همه این بلاها سرم اومد الان هردختر یاپسری رو میبینم دلم آب میشه آرزومه بتونم ی دخترو بغل بگیرم. ای کاش دختربود ولی سالم.کارشماهم ازمن بدتره. جاریتم معلومه چه ادمیه ومطمعن باش عروس بد نصیبش میشه ک نمیذاره رنگ پسرشم نبینه

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
اره؟-25سالمه

منم جاریم دوتاپسر داره ومیخواد کلاس بذاره و یکی دیگش دوتادختر داره ولی مسخرش میشه یکی بهش بگه پسر بیار میگه دختر براپیریام بهتره

عزیزم حرف منو اویزه گوشت کن منم مثل توبودم پسرداشتن خیلی برام مهم بود حامله بودم همش میگفتم نکنه دخت ...

منم یکی و میشناسم که وقتی حامله بود هم خودش هم شوهرش همش میگفتن پسر باشه دختر دوست نداریم ولی پسر شد اینا هم یه جوری افتخار میکردن انگار دختر با پسر فرق میکنه ولی بعد که بچشون به دنیا اومد سالم نبود و سرش نسبت به جثه اش بزرگ تر بود😔کلیه هاش مشکل داره و الان خیلیی پشیمونن از حرفاشون...ان شاءالله خدا به شما یه نی نیه سالم بده😘

من هم همسرم شمالیه خودش عاشق دختره ولی مادرش وفامیل هاشون بی نهاااایت پسردوستن

خونواده همسر منم اینجوری ان.کشتن منو انقد پسر پسر کردن.والا انگار دست منه.حالا ما بچه هم نمیخوایما فعلا

منم یکی و میشناسم که وقتی حامله بود هم خودش هم شوهرش همش میگفتن پسر باشه دختر دوست نداریم ولی پسر شد ...

ممنونم عزیزم فقط وفقط سالم باشه و عاقبت بخیر بشه دخترپسرش مهم نیست خدادخترارو بیشتر دوس داره فرشته ان

واای من یه جاری نکبت دارم  باهاش یه جا زندگی میکنم حالم ازش بهم میخوره

منم با دوتایشون ی جا زندگی میکنم الهی بمیییییرن ازشون متنفرم تازه بدبختی یکیشون ی دختر اسکلت هم داره ک اندازه چی بگم زبونش خرخاکبرسر

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙