2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی رو میشناسم ک هرکی دختردار میشد میخندید ۱۵سال میگذره ن دخترداره ن پسر...واین خداست

ولی من جاریم درحقم خییییییییلییییی بدی کرد خیلی واگذارش کردم بخدا ازش متنفرم الان سه ساله اون الان جلوی همه خوبه ومن بد منتظرم  ک خداجوابش ب ده ولی نمیدونم چراخداداره اینجوری میکنه

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
اخ از جاری نگو ک دوتا دارم حاضرم توقفس باسگ زندگی کنم ولی این انترخانمای راسو رو نبینم متنفرم ازشون

😂😂😂

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
واسم جالبه کامنتای اینجا.والا دور و بر من همه عشق پسر دارن و همش میگن بچه ت پسر باشه و فلان.انگار من ...

دور و بر ما فارسا بیشتر پسر دوس دارن والا

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 
نه عزیزم اخه خوشحالیش ازچیز دیگس واسه اینکه مثلا ما ضد حال خوردیم

خب خودت داری میگی ضد حال خوردیم عزیزم شما با رفتارت نشون دادی که پسر دوس داری اونم داره ازت سو استفاده میکنه همچیز بر میگرده به خودت

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
ولی من جاریم درحقم خییییییییلییییی بدی کرد خیلی واگذارش کردم بخدا ازش متنفرم الان سه ساله اون الان ج ...

صبور باش دیر یازود اگه حق باشما باشه حتما خداانتقامتو میگیره اما متنفرنباش به خودت ضربه میزنی تماشاگره زندگیش نباش ک چی میشه صبرکن حتی ازیاد ببربخاطره ارامش خودت قول میدم خدا یادت میاره هم اون هم شما ..

واسم جالبه کامنتای اینجا.والا دور و بر من همه عشق پسر دارن و همش میگن بچه ت پسر باشه و فلان.انگار من ...

من هم همسرم شمالیه خودش عاشق دختره ولی مادرش وفامیل هاشون بی نهاااایت پسردوستن

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤