2777
2789
درکت میکنم عزیزم واقعادسخته

اخه من موندم یکی از جاریام رفته پشت سرم گفته این خواهراش جادومیکنن وبخدا اگه بخوام بگم هزارصفحه میشه باز چ جوری روش میشه ب من بی محلی میکنه

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
صبور باش دیر یازود اگه حق باشما باشه حتما خداانتقامتو میگیره اما متنفرنباش به خودت ضربه میزنی تماشاگ ...

الان سه ساله خداچقدرصبرداره من خسته شدم خدانشده گفتم اگه داغ دلم ازش نگیره ن نمازمیخونم ن قران ن روزه دیگه هم صداش نمیزنم میخوام برم پیش امام رضا هم بگم یعنی ب مرگ دخترام هیچ بدی هیچی بهش نکردم نمیدونم چچرااینجوری کردباهام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه من موندم یکی از جاریام رفته پشت سرم گفته این خواهراش جادومیکنن وبخدا اگه بخوام بگم هزارصفحه میشه ...

چرا ازش نمیپرسی شاید دوروغ میگن

جاریع من کوجیکه است ولی ازمن بزرگتره قدش ازمن کوتاه تر قیافشم نگم برات 

به من میگه شک نکن ازت سرترم به من حسادت میکنی😂😂😝

چرا ازش نمیپرسی شاید دوروغ میگن جاریع من کوجیکه است ولی ازمن بزرگتره قدش ازمن کوتاه تر قیافشم نگم ب ...

اخ باز میومده از طرف من برا جاری دیگه ام خبر میبرده ازطرف اون برامن ی روز خواهرشوهرم روبرو کرد مارو باهم من روحمم خبر نداشت ازاین حرفا اون حرفایم ک پشت سرمادرشوهرم خواهرشوهرم زد هرچی قران اوردن قسمم دادن ک بگم من خبرچینی نکردم و گفتم بخدا واگذارکردم چون اگه میگفتم جاری مو طلاق میدادن  ولی چ فایده خدا بازم باهمون دوتاست ک