2777
2789

من دوره نازک دوز رفتم حالا خالم پارچه گرفته ک براش لباس بدوزم ازینا ک ی زیری جدا میخوره مانتوهه جدا هست میخواد زیریشو ازین مدلا ک تا خط کمر دولای باز هست و دکمه میخوره بزاره پایینم بسته باشه باید چجوری بدوزم این مدلو ب ما اموزش ندادن

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

عزیزم من خیاط نیستم ولی حالا کع بلد نیستی گردن نگیر خدایی نکرده اگه خراب بشه شرمنده میشی ولی خوبه که یاد بگیری  مدلایی که بلد نیستی رواول روی پارچه ارزون واسه خورت امتحان کن بعد واسع کس دیگه بدوز

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان ی سوال متد چی اموزش دیدی از پایه ؟؟؟؟بعد نازک دوزی دوباره کلاس جدادادی میری ؟؟؟هزینه اش ...

من گرلاوین رفتم پارسالرک رفتم ۹۵۰ تومن بود .ولی الان دوبرابر شده

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

هم میتونی سجاف سه دکمه بدوزی که اموزشش تو نت هست 

هم میتونی الگوت و از خط کمر جدا کنی، بالاتنه رو دولای باز بذاری پایینش و دولای بسته وبعد از سجاف دوزی قسمت بالا رو به پایین وصل کنی

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀