2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

115 بازدید | 23 پست

دکتر عکس رنگی رحم نوشته.

بنظرتون باید نوبت رزرو کنم؟ یاهمون روز برم انجام میدند؟

یه سوال دیگه اینکه نباید اون ماه اقدام داشته باشم؟؟؟؟ 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش بايد نوبت بگيرى تا برات توضيح بدن چه روزى برى و ممكنه برات دارو بنويسن بله بايد جلوگيرى داشته ...

نه من چند روز بعد عكس رنگي دكتر گف هيچ مشكلي نداري اقدام كن و همون ماهم باردار شدم 

......
قبلش بايد نوبت بگيرى تا برات توضيح بدن چه روزى برى و ممكنه برات دارو بنويسن بله بايد جلوگيرى داشته ...

منظورم قبل عكس رنگى نبايد نزديكى داشته باشيد بعدش بايد از دكترتون بپرسين به من گفتن بعد بيست روز مجاز هست

نه من چند روز بعد عكس رنگي دكتر گف هيچ مشكلي نداري اقدام كن و همون ماهم باردار شدم 

یعنی ضرری نداره؟ همه اینجا گفتند باید ماه بعدش اقدام کنی برای بارداری.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من زنگ زدم رویان ولی یادم نیست فکر کنم گفتن حضوری برم نوبت بگیرم حتما یه همراه هم داشته باشم(البته نیازی نبود فقط برا رضایت نامه میخواستن) گفتن که باید صبحانه حتما خورده باشم من تو اون ماه اقدام نکردم چون ترسیدم رو کیفیت تخمک اثر گذاشته باشه البته برا من مشکلی نداشتم گفتن سالمه

ب چه علت عکس رنگی برات نوشتن؟

مشکوکم به رحم تک شاخ. موقع معاینه دکتر گفت رحمت وسط نیست متمایل به راسته.

من زنگ زدم رویان ولی یادم نیست فکر کنم گفتن حضوری برم نوبت بگیرم حتما یه همراه هم داشته باشم(البته ن ...

مرسی. خب خدا رو شکر.

آدرسش کجاست؟

سریع نوبتت شد یا رزرو کرده بودی؟