2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 23 پست
ای وای تک شاخ یعنی چی؟بچه نداری؟ ب منم گفت رحمت عجیبه

نه از شهریور اقدام هستم البته تنبلی تخمدان هم دارم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
قبلش بايد نوبت بگيرى تا برات توضيح بدن چه روزى برى و ممكنه برات دارو بنويسن بله بايد جلوگيرى داشته ...

آره چند روز بعد پریودیت باشه مهمه به من گفتن به محض پاک شدن و اصلا هم نباید نزدیکی داشته باشی تا عکست رو بگیری چون درصدی اگه نطفه تشکیل بشه نباید عکس رنگی گرفته بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشاله ک‌مشکلت حل شه 

ممنونم انشاالله

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
آره چند روز بعد پریودیت باشه مهمه به من گفتن به محض پاک شدن و اصلا هم نباید نزدیکی داشته باشی تا عکس ...

یعنی الانم که ده روز قبل ازپریودمه میتونم عکس رنگی بگیرم؟

چون مطمئن هستم باردار نیستم یه ماهه اصلا اقدام نداشتم. 

مرسی. خب خدا رو شکر. آدرسش کجاست؟ سریع نوبتت شد یا رزرو کرده بودی؟

آره من که زنگ زدم گفت پریودت چند روزه است فلان روز بعد پریودی بیا 

تو خیابان بنی هاشم  میدون بنی هاشم من از رسالت رفتم اسنپ گرفتم ولی شما اگه با ماشین شخصی میخوای بری بزن تو مپ یا وییز پژوهشکده رویان نشون میده سیدخندان هم تاکسی داره برا میدون بنی هاشم

02123562423 شماره رویان

یعنی الانم که ده روز قبل ازپریودمه میتونم عکس رنگی بگیرم؟ چون مطمئن هستم باردار نیستم یه ماهه اصلا ...

نه باید بعد پریودیت بری میگم اگر صدم درصد هم باردار باشی نباید ریسک کرد و اینکه فکر کنم بعد پریودی به خاطر پاک بودن رحم میگن باید بیای شایدم قبلش باشه خونریزی کنی نمیدونم دلیل اصلیش چیه ولی میگن حتما باید بلافاصله بعد پریودی باشه

آره من که زنگ زدم گفت پریودت چند روزه است فلان روز بعد پریودی بیا  تو خیابان بنی هاشم  می ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی

مرسی از محبتت