2777
2789

سلام دوستان 

من از حاملگیم که استراحت مطلق شدم یک کارگر که برا دوست مامانم کار میکنه گفتم میاد هفته ای یک بار ۰ تا ۱۰۰ تمیز میکنه میره خیلی وقت نیست تقریبا دو ماه 

همیشه با سرش بودم و حواسم بود دفعه اخر که اومد تازه زایمان کرده بودم بالا سرش نبودم اینم یکی از قطعات گازم و لای فویل انداخته سطل اشغال .

زنگ زدم نمایندگی میگه ۳۰۰ بریز از ترکیه بیاد ۶ ماه دیگه . 

حالا امروز کارگره میاد چه برخوردی بکنم

خداروشکر

حواسش نبوده دیگه. بهش فقط بگو 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

هیچی عزیزم،گناه داره بنده خدا ،رو ترش نکن بهش

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این‌چیزا پیش میا. د دیگه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

هیچی دیگه شده، منم عید کارگر ظرف گرونم رو شکست ، گذشت کردم، خودت میگی کارگر نداره ک بده، بگی هم اون زیر بار نمیره میگه من نکردم ،فقط حرفم اینه دنبال خسارت نباش ازش

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

عمدی که نبوده اتفاقی بوده 

اون اگه نان شب داشت کارگری نمیکرد 

بهش بگو که تو دلت نمونه 

اینقدر که مرحمت و لطف صاحب کارها براشون برکت میاره دعوا و خسارت گرفتن نمیاره 

فوقش میگیری ولی ۳۰۰ چند روز دیگه به چشمت نمیاد ولی تو کل زندگی اون تاثیر داره 

بهش بگو که بدونه باید حواسشو جمع کنه 

خوب اشتباه کرده بهش بگو بیشتر حواسشو جمع کنه. منم به قطعه از جاروبرقیم خراب شد سفارش دادم شد 200 هزار تومن.الان باید خیلی مواظب وسایل خونه بود

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
عمدی که نبوده اتفاقی بوده  اون اگه نان شب داشت کارگری نمیکرد  بهش بگو که تو دلت نمونه&nb ...

من نمیخوام برخورد کنم فقط میخوام یک چیز بگم حواسش و جمع کنه سر به هواست انگار یک لیوان شکسته وسایل و جا به جا گذاشت

خداروشکر