2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز بیاین نظر بدین

115 بازدید | 11 پست

سلام اصفهانیای عزیز به نظر شما کلینیک محتشم بهتره برا دندان پزشکی یا سروش؟ خدماتشون برخوردشون و هزینشون.؟اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنید

آریا فقط

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كجاس

خانه اصفهان..پول خوبم میگیره البته

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

آیياتو خانه اصفهان نداريم اونا ميگي كه توامام خميني ؟

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
متخصصن دکتراش؟

اره خودم و شوهرم رفتیم اصلا نفهمیدم هیچی ولی ی دندون کشید ۱۲۰ تومن پول زیاد میگیرن ولی می ارزه

آیياتو خانه اصفهان نداريم اونا ميگي كه توامام خميني ؟

اره همون 

اره خودم و شوهرم رفتیم اصلا نفهمیدم هیچی ولی ی دندون کشید ۱۲۰ تومن پول زیاد میگیرن ولی می ارزه

چیش می ارزه عزیزم اینکه پول زیاد میگیرن .الان ایمپلنت تو اکثر کلینیکا اصفهان ۲۵۰۰میگیرن اریا همون برند رو ۳میگیره

چیش می ارزه عزیزم اینکه پول زیاد میگیرن .الان ایمپلنت تو اکثر کلینیکا اصفهان ۲۵۰۰میگیرن اریا همون بر ...

به نظر من که می ارزه من دکتر رفتم ی دندون بکشم اینقد میترسیدم کلی نشست بام حرف زد شوهرم پیشم موند دستیازش موند اینقد ارومم کرد که ترسم ریخت

چیش می ارزه عزیزم اینکه پول زیاد میگیرن .الان ایمپلنت تو اکثر کلینیکا اصفهان ۲۵۰۰میگیرن اریا همون بر ...

سلام عزیزم.میخواستم بدونم بالاخره رفتید دندون پزشکی سروش یا محتشم و اینکه کارشون و قیمتاشون چطوره.اخه با خانه کارگرهم قرارداد دارن واسه همین پرسیدم .

تقدیر بی تقصیر نیست......
سلام عزیزم.میخواستم بدونم بالاخره رفتید دندون پزشکی سروش یا محتشم و اینکه کارشون و قیمتاشون چطوره.اخ ...

سلام عزیزم نه نرفتم رفتم همون کلینیک همیشگی ک میرفتم دیروز ایمپلنت انجام دادم.