2777
2789
عنوان

استرس و نگرانی

84 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

کسی هس که مدام استرس وابسته باشه😭

من یه مدته استرسم زیاد شده

الکی هم

مثلا خب میگم نکنه پسرم میره پایین بازی اتفاقی خدایی نکرده بیفته

یا یهو وسط خوب میپرم میگم وای دیرم شد کارام مونده 

مثلا صبح پسرم تعطیله میگم بخوابم تا ظهر یهو ساعت 8ونیم با ترس بیدار بیدار میشم بعد که یادم میاد تعطیله دیگه خوابم نمی‌بره 

همین امروز اینجوری شد. الان رو لبم دوتا تب خال بزرگ زده چون از خواب پریدم😭😭

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم استرسى هستم ولى چون به دلايل ديگه داروى اعصاب ميخورم نميخوام به اين دليل هم دارو بخورم ولى كسان ديگه اى مثل تو ديدم كه يه مدت دارو خوردن خوب شدن حدود سه ماه متاسفانه دكتر من فوت كرد وگرنه معرفيش ميكردم بهت فوق العاده حاذق بود 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
منم استرسى هستم ولى چون به دلايل ديگه داروى اعصاب ميخورم نميخوام به اين دليل هم دارو بخورم ولى كسان ...

یعنی باید برم دکتر؟ 

میگم شاید با ورزش یا نمیدونم این افزایش اعتماد به نفس یا تمرکز یا از اینا بهتر بشه😭

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
یعنی باید برم دکتر؟  میگم شاید با ورزش یا نمیدونم این افزایش اعتماد به نفس یا تمرکز یا از اینا ...

اگه روشهاى غير دارويى هم ميخواى انجام بدى زير نظر روان درمانگر (روانشناس بالينى) انجام بده اون ميتونه بصورت هدفدار راهنماييت كنه ولى خوب خيلى طول ميكشه نسبت به دارودرمانى 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود