2777
2789
عنوان

کیا مث من بودن و بار دار شدن

156 بازدید | 15 پست

سلام و خسته نباشید 

توروخدا کمکم کنید 

۲۱ سالمه ۸ ماهه ک اقدام ب بارداری میکنم سونو دادم سایز فولیکولام ریز بود چند ماهی لتروزل مصرف کردم  و بار دار نشدم با دستور پزشک از شب سوم شبی دو عدد لتروول و از شب پنجم شبی یکی نصفی کلومیفن تا پنج شب مصرف کردم و روز ۱۴ پری سونو دادم سایز فولیکو ۴۰ .۲۱.۱۱ بود امپول ازاد ساری تخمک زدم و بازم باردار نشدم ماه بعدش لترول خوردم فقط سونو دادم سایز فولیکول روز ۱۴ .۱۵.۵ و ۱۴ بود بازم باردار نشدم  این‌ماه ب دستور پزشک از شب سوم لتروزل شبی دو عدد تا پنج شب و از شب  پنجم پری شبی یکی نصفی کلومیفن مصرف میخوا کنم و حدود یک‌ماهم هست متفومین‌میخورم ایا امیدی هستتت خیلی نا امیدمم شوهرمم ازمایش اسپرم داد و دکتر گفت ی کم ضعیف و مشکلی واس بارداری نداره و ویتامین eو cو فولیک اسید مصرف میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتو ببر مرکز ناباروری آزمایش بده . خودتم عکس رنگی بنداز . فولیکولات با دارو خوبه دیگه پس مشکل چیز ...

سونوگرافی رحم بصورت واژینال یا شکمی مشکل لوله ها رونشون میده؟من ی بار باردارشدم و سقط شد ممکنه میگفتن خوبه بازخیالت راحت شد ک لوله هات بازن درسته این حرف؟؟

همونlia73 سابقم
امپولم زدم نش دم الان بار دارین شما

خب عکس رنگی بگیر

شاید لوله هات بسته ست

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

ببین عزیزم من یبار زدم شد..خوواهرشوهر۳بار زد

...اللان پسرم ۹ ماهشه.شوهر منم مشکل داشت ولی خوب شد

نی نی یار چرا😢😢کاربریم ترکوندی😖😖
سونوگرافی رحم بصورت واژینال یا شکمی مشکل لوله ها رونشون میده؟من ی بار باردارشدم و سقط شد ممکنه میگفت ...

تا حدودی درسته حرفشون . ولی سونوگرافی باز و بسته بودن لوله رو مشخص نمیکنه . فقط عکس رنگی .

و خدایی که به شدت کافیست ... 

عکس رنگی بگیر 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️