2777
2789
عنوان

قرص اعصاب و معده عصبی

1081 بازدید | 15 پست

دوستان من مشکل معده دارم در کنار افسردگی که دارم فکر کنم بیشتر دوستان هم بدونند اگر تاپیکام را بخونند ممنون میشم که لطفا راهنماییم کنید من رفلاکس، ورم، التهاب شدید معده ، فتق هیاتال، دارم علاوه بر یبوست من دارم حدود دو هفته نولپازا ۴۰قبل از ص ش، دومپریدون ۱۰ قبل از ن ش، میخورم ولی اصلا حالم خوب نشد و اینکه گفتند از اعصابه حدود یه هفته و چند روزه دارم قرص اس سیتور۱۰ ( اس سیتالوپرام) میخورم و با دو تا قرص دیگه ولی اصلا نه افسردگی و نه مشکلات معده ایم خوب نشده اصلا و ابدا علایم من حالت تهوع شدید دایمی، برگشت اسید و نوشیدنی و مواد غذایی، ترش کردن با هر چیزی و... لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عصبی میشم معده دردمیگیرم دکتر فلوکستین داده بهترشدم ورم معده هم داشتم چندتا قرص دیگ هم داده خیلی ...

عزیزم من معده دردی نیستم ولی حالت تهوع شدید و رفلاکس دایمی دارم به خدا ابم بخورم ترش میکنم شما بعد ازه مدت قرص خوب شد معدتون هنوزم مصرف میکنید

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
همه این مشکلا که گفتی از اعصابه فقط ورزش کن و به خودت برس واسه خودت زندگی کن البته اگه مجردی 

نمیگم از اعصاب نیست ولی باورت میشه تمام این مدت که اینجوری شدم دارم باشگاه میرم و اصلا خوب نشدم و هیچی به هیچی 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزیزم بدون که همه مشکل دارن قدر داشته هاتو بدون مگه چند سال عمر میکنیم

میدونم عزیزم ولی از اول سن جوونی تا کی خستم دیگه بریدم ببخشید ناراحتت کردم، ممنونم عزیزم باهام حرف زدی

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢