2777
2789

عزیزم نمی‌دونم الان در چ حالی تاپیکت مال خیلی وقت پیشه ولی لازم دیدم بهت بگم نظرمو

برو نمون، بخدا نابود میشی، آنقدر ک من عاشق شوهرم هستم و توی هشت سال دوستی هم عاشقش بودم فکر نکنم کسی عاشق بوده باشه ولی الان کم آوردم، ن بدونه اون میتونم دووم بیارم ن طاقت این همه شک و ترس و حرفای بقیه و... رو دارم.

شوهرم خوش اخلاق عاشق مهربونه با خانواده و وضع مالی هم خوبه اماااااا الان بعد از دو ماه ترک لغزش کرد، الان ب هر زبونی بهش میگم برو کلاس آن ای ک دوباره شروع کنی ولی نمیره، خونوادش هم  ک مشخصه دلشون برام میسوزه هی بهم محبت میکنن حالم از خودمو و این زندگی بهم میخوره، 

عزیزم خلاصه بهت بگم ظاهر سازی و شک و دودلی نابودت می‌کنه برو نمون به منم میگفتن من نمیشنیدم گرچه هنوزم برگردم عقب باهاش ازدواج میکنم خیلی دوستش دارم اما من خرم من احمقم تو نباش

برای خواسته دلم ی صلوات بفرستید خواهشاً

ماده فن سیکلیدین  یکی از انواع مواد توهم زا است. این ماده در ابتدای تولید به عنوان یک داروی بیهوشی وارد حیطه درمان پزشکی شد که پس از مشخص شدن عوارض توهم زای آن از دسته داروهای پزشکی خارج و مصرف آن ممنوع گردید. به دلیل آثار جانبی و خطرناک این دارو بسیاری از مصرف کنندگان علاوه بر افتادن در دام اعتیاد، به خود و اطرافیان نیز آسیب می‌زنند. اعتیاد روانی به فن سیکلیدین ترک این دارو را سخت‌تر می‌کند. نتیجه ترک خودسرانه، بازگشت مکرر به مصرف این دارو و یا داروهای مشابه است. بنابراین بهتر است حتما برای ترک از کمک تخصصی مشاوران ترک اعتیاد استفاده شود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آیا اعتیاد و بیش فعالی رابطه‌ای با یکدیگر دارند؟ کودکان بیش فعال به دلیل شرایط خاصشان بیشتر احتمال دارد مورد تنبیه و خشم والدین و اطرافیان قرار بگیرند. از طرفی از نظر زیستی نیز بیش فعالی باعث می‌شود مصرف مواد مخدر ناراحتی‌های این افراد را کاهش دهد. بنابراین با در نظر گرفتن پیش‌زمینه زیستی و محیطی که در کودکان بیش فعال وجود دارد، احتمال اعتیاد آن‌ها در آینده تا حدی نسبت به سایر افراد جامعه بیشتر می‌شود. با این حال همه کودکان بیش فعال در بزرگسالی معتاد نمی‌شوند، اما به دلیل حساسیت‌های موجود باید تا آنجا که امکان دارد برای کاهش خطر اعتیاد تمامی جوانب را در نظر گرفت و اقدامات پیشگیرانه مؤثر را انجام داد. در ادامه به بررسی بیشتر ارتباط اعتیاد و بیش فعالی و ارائه راهکارهایی برای کاهش این خطر خواهیم پرداخت. برای دریافت مشاوره آنلاین می‌توانید عضو کانال مشاوره روانشناسی : https://t.me/ClinicalHonarehZendegi حامی هنر زندگی شوید.

نحوه ترک اعتیاد ب2 در خانه ، یکی از سؤالاتی است که مصرف کنندگان ب2 یا بوپرنورفین درباره آن از کارشناسان سلامت سؤال می‌پرسند. ب 2 یا بوپرنورفین داروی مسکنی است که در درمان اعتیاد به مواد مخدر استفاده می‌شود. اما به دلیل اثرات شبه افیونی این دارو، بسیاری از افراد در مصرف همین دارو نیز دچار سوءمصرف شده و در نتیجه به آن معتاد می‌شوند. برای ترک اعتیاد به ب2 روش‌های مختلفی وجود دارد. این روش‌ها اکثراً روش‌های سرپایی هستند و شما قادر خواهید بود در خانه با صرف وقت و هزینه کم‌تر اعتیاد خود را درمان کنید. در ادامه به توضیحات بیشتری در مورد ترک اعتیاد به ب 2 در خانه خواهیم پرداخت. ضمن اینکه برای ترک اعتیاد اصولی ضروری است که از مشاوره ترک اعتیاد کمک بگیرید. 

به نظرمن بهترینکار می تونه این باشه اول هم پیش روانشناس بره بعدش هم
پیش ی دکتر خوب برای ترک اگه دوست داشت باشه ترک می کنه من شوهر خالم اعتیاد به شیشه
داشت از موقعی که با مجموعه شیدا واسه ترک آشنا شده کم کم داره بهتر میشه