2777
2789

بچه ها توروخدا بگین من بدم یا اونا

خونواده برادرشوهرم طبقه پایینه 

من نزدیکه یه ساله که به این شهر نقل مکان کردم اون اوایل همش انتظار داشتن یا من برم اونجا یا اونا بیان همینجوری هم بود ولی جاریم وقتی بچه ام پسرش رو میزد یاد داد میزد سرش یا میزدش حتی یه بار پیش عمه بچه ها بچه منو گاز گرفت گفت چون اون بچمو گاز گرفت درحالی که این دوتا بچه فقط ده ماه اختلاف سنی دارن

من با این اخلاقش کنار اومدم ولی خودشم خیلی بد برخورد میکنه مثلا چیزی لازم داشته باشه زنگ میزنه به شوهرم میگه فلان چیز رو دارین؟ 

... ادامه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اجازه رو به هیچکس نده بچه ت رو کتک بزنه.....هیچکس....لازم بود خودت به بچه ت تذکر بده

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

من فقط یه بچه دارم اون سه تا پسر بزرگش دوسال بزرگ تره چند وقت پیش زد زیرپسرم سرش خورد به بلوک نزدیک بود بیهوش بشه استفراغ کرد ولی چیزی نگفتم چون اون یکی برادرشوهرم نزاشت 

چند روز پیش پسرش اومد همش سنگ پرتاب میکرد تو حیاط ما ومن عصبانی شدم پشت آیفون گفتم بچه مگه دلت درد میکنه اونم سریع دوید تو خونشون چند روز بعد پدرش به شوهرم گفت زنت نفرین کرد به پسرم این حرفو زنش بهش گفت 

حالا من از اینا خیلی دلم گرفته حاظر نیستم دیگه برم خونشون

اگه چیزی هست که واقعا لازم دارن و بهش نیاز ندارین خب بهشون بدین

عزیزم بخدا همه دنیا با دارییهاش یه طرف اسایشم یه طرفکاش اونا دردشون وسیله یا خوراکی بود منو ذله کردن پسرش هر نیم ساعت میاد در میزنه آیفون هم باز کنش خراب باید از پله ها برم وبیام اگه هم بازم نکنم جاریم همه فامیلو خبر میکنه که درو واسه بچه ام باز نمیکنه

این اجازه رو به هیچکس نده بچه ت رو کتک بزنه.....هیچکس....لازم بود خودت به بچه ت تذکر بده

یه بار گفتم گفت من بچه های خودم با بچه تو فرق ندارن درحالی که بچهای خودش خیلی پسرمو جلو روش میزدن واون فقط میگفت بچه بشین