2777
2789
عنوان

زن داداش

491 بازدید | 27 پست
با زن داداشم قهرم 

هفته پیش دعوتش کرد خونمون نیومد

بارداره به نظرتون بیمارستان برای بچه دار شدنش برم؟یاذفقط به داداشم سر بزنم میدونم که محل نمیذاره صد در صد

مقصر قهری هر دو هستیم حتی اون بیشتر

بر حسب وظيفه فقط برو تبريك بگو برگرد همين

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ب نظر من اگه نری دیگه آشتی کردنتون سخت میشه و دیگه دعواهاتون تمومی نخواهد داشت. اتفاقا فرصت خوبیه ب ...

من دعوتش کردم بهونه ی خوبی برای اشتی ولی نیومد

خونه بابام هم برم.پشتش رو میکنه بهم

به شوهرمم سلام نمیکنه

اجازه نمیده خونش بریم

هیچ کدومتون یا فقط تو رو اجازه نمیده؟

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
بیمارستان برم؟

اره

وقتي هم اوردن خونه برو كادو رو بده برگرد

فقط فقط وظيفتو انجام بده بعدا دهن گشادي پشت سرت نباشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من دعوتش کردم بهونه ی خوبی برای اشتی ولی نیومد خونه بابام هم برم.پشتش رو میکنه بهم به شوهرمم سلام ...

خب سخت شد ک

نمیدونم دعواتون چی بوده ک الان انقد ناراحته

حالا بعنوان اخرین تلاش برای ایجاد صلح و صفا در خانواده، ی گل بگیر برو آشتی کرد ک هیچ، نکرد دیگه بیخیالش شو

❤️🧡💛💚💙💜💖
هیچ کدومتون یا فقط تو رو اجازه نمیده؟

مامانم اینا که نمیرن ولی کلا نمیگه بیاین

اون موقع هم که خوب بودیم من از عروسی داداشم دیگه خونش نرفتم چون میدونستم نمیذاره

همیشه من پیام میدادم روز زن تبریک میگفتم روز ولنتاین یه طرفه بود

2790
2778
2791
2779
2792