2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 27 پست
خب سخت شد ک نمیدونم دعواتون چی بوده ک الان انقد ناراحته حالا بعنوان اخرین تلاش برای ایجاد صلح ...

توی جمع بهم فحاشی کرده در صورتی که من سکوت کردم شوهرم میگه اون باید عذر خواهی کنه اجازه نمیده میگه کوچیکت میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مامانم اینا که نمیرن ولی کلا نمیگه بیاین اون موقع هم که خوب بودیم من از عروسی داداشم دیگه خونش نرفت ...

عزیزم من خودم یه عروسم مطمئنن توام یه عروسی وقتی دلخوری پیش بیاد دیگه از یاد نمیره متاسفانه ....

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
عزیزم من خودم یه عروسم مطمئنن توام یه عروسی وقتی دلخوری پیش بیاد دیگه از یاد نمیره متاسفانه ....

بله ولی اینکه توی جمع بهم فحش داده خیلی بده

از همه بدتر داداشم از زنش میترسه

بله ولی اینکه توی جمع بهم فحش داده خیلی بده از همه بدتر داداشم از زنش میترسه

من باشم که نمیرم من خواهر شوهرم بهم حرف زشت زده چندین بار حرفای خیلی زشت درحد ناموسی تا اخر عمرم باهاش حرف نمیزنم 

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
من باشم که نمیرم من خواهر شوهرم بهم حرف زشت زده چندین بار حرفای خیلی زشت درحد ناموسی تا اخر عمرم باه ...

شوهرمم میگه نرو ولی خدا ان شاا... یه راه خوب بذاره جلوم

به برادرمم فحش داده یعنی به برادر شوهرش فحش داده

شوهرمم میگه نرو ولی خدا ان شاا... یه راه خوب بذاره جلوم به برادرمم فحش داده یعنی به برادر شوهرش فح ...

کلا من از اینجور ادما دوری میکنم الان ۳ ساله سعی میکنم با خواهر شوهرم چشم تو چشم نشم چون مطمئنن یه ثانیم ببینمش زهر خودشو میریزه

برام دعا کن هستی جان😢

خدا کنه بهترین تصمیم رو بگیری و خدا کنه اگه اشتی کردن به صلاحتونه زودتر اشتی کنین❤

یعنی همینجوری بی دلیل یهو بلند شد به شما و برادرتون فحش داد بعدشم قهر کرده ؟!! نمیشه که ... حتما این ماجرا شروعش اینجا نیست !! 

در هر صورت وقتی کدورت بینتون انقدر شدیده مجبور نیستید برید دیدنشون

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

عزیزم من خودم به خواهر شوهرم و حتی برادر شوهرمم فحش دادم ولی در جواب فحشای خودشون اگه میدونی از طرف شما شروع شده سعی کن از دلش در بیاری 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792