2789
عنوان

بهتان

72 بازدید | 6 پست

دوستان این ماجرا رو من قبلا تعریف کرده بودم ولی باز دلم هوای امام رضا رو کرد گفتم از دوباهر براتون تعریف کنم . 

سال 94 بیمار شدم نتوستم یه مدت برم سرکار . تو این مدت یکی از همکارام که  رفته بود به دوستای من گفته بود که سحر پشت سرتون این حرفا رو زده من هم مریض بد حال خونه . موبالم زنگ خورد دیدم دوستمه فکر کردم زنگ زده احوال پرسی . سلام دادم دیدم هی داره بد وبیراه میگه هرچی دلم خواست بارم کرد . هرچی زنگ زدم جواب نداد به اون یکی دوستام زنگ زدم جواب ندادن . رفتم سرکار دیدم جریان فهمیدم گفتم بیان رو در ور بشیم گفتن نه . گفتم دیگه خود دانید . بعد رفتم سراغ اون همکارام گفتم چرا این کار رو کردی قسم خورد گفت دروغ میگم . گفت بیا بریم بگو . گفت باشه میام ولی نیومد 

. یه چند ماهی گذشت  همه باهم کات کردن رفتم حرم با دلی شکسته ساعت 12  ونمیونم یک شب دقیق یام نیست رفتم نشستم رواق امام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گریه کردم گریه کردم هق هق زدم خادم اومد همه رو بلند کرد که جاور بزنه ولی به من چیزی نگفت ماشین کشید کنار وایساد من هم سر سجاده گفتم اقا جون شما و خدا میدونی که بهتون نزدم اون حرفها رو نزدم . من زبون باز نیستم دروغ پفتن هم بلد نیستم . اقا خودت حقیقت رو روشن کن برگشتیم . دوسال به همین منوال گذشت . بعد یکی از همکارام گفت میدونی همه حقیقت رو فهمیدن . میدونی دیگه باهاش حرف میزنن . گفتم چه فایده ابروی ریخته من برمیگرده . گفتم برمیگرده دلم گرفت گریه کردم . بعد همونی که بهتون زده بود بهم اومد بهم گفت از دستم ناراحت نیستی گفتم نه تو قسم خوردی به اسم خدا تو میدونی  خدا . اسم خدا شوخی نیست

بعد اون همکارام هی واسطه فرستادن برای اشتی گفتم تا به این باور نرسن اشتی نمیکنم بهرحال به وساطت همکارام اشتی کردیم . ولی چه روزی بغلم کردم گفتم دختر چه مغرور بودی دلمون برات ضعف میرفت گفتم شما نیمدونید چه کردین بامن گفتم عصبانی شدیم گفتم راهش این نبود . بهرحال هرچی بود گذشت . الان من شدم عزیز دل همشون اون طرد شده حتی جواب سلامش رو هم بزور میدن . 

گفتم اقا جون ممنون ولی دیر جواب دادی اما خوب جواب دادی . بماند بعد چه بلاهایی سر اون دختره اومد

خدارو شکر ولی به خودت مغرور نشو زیاد ازبدبختی کسیم خوشحال نباش 

نه من مغرور نشد اصلا ولی بد بختی  اون بدبخت نشد هی داره ضربه میخوره نه تنها به خاطره به خاطر ظلم هایی که در حق دیگران هم انجام داده ولی چون پولدار بازمتوجه نیست