2777
2789
دیروز وقیح تاپیک زده بود لینک سایتش رو گذاشت رفتم دیدم چندتا از عکسایه خودت و شوهرت توو لیستش بود

😂اره میدونم عیب نداره ،میگم ی سوال تو اسمت رهاس؟که تو گروه تل بودیم باهم؟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😁

خوبی عزیزم😍لاغر شدی یا نه😐من ک بدتر شدم ،چند تا کاربری داری اینجا قبلی همون بود ک عکس شهرزاد روش بود😐

خوبی عزیزم😍لاغر شدی یا نه😐من ک بدتر شدم ،چند تا کاربری داری اینجا قبلی همون بود ک عکس شهرزاد روش ب ...

فدات تو خوبی😚

همین یه کاربری رودارم عکسمو عوض کردم

لاغر که نه همش کم کردم باز برگشت مث دفعه قبل که اراده کردم و خوب رژیم و ورزش داشتم نبودم این مدت...یا درگیر پادرد و دکتر بودم و یا مریضیایه دیگه😪

تازه داروهام تموم شده و بهترم از امشب دوباره شروع میکنم😬 کل عمرمون به رژیم و غصه لاغر کردن گذشت☹

💕
فدات تو خوبی😚 همین یه کاربری رودارم عکسمو عوض کردم لاغر که نه همش کم کردم باز برگشت مث دفعه قبل ...

بخدا من انقد عصبی شدم این مدت هی قراره از فردا شروع کنم دیگه پدرم دراومد باز گفتم فردا شنبس شرو میکنم تو واتس ی پیام بهم بده شمارتو ندارم آخرش هم و بلاک کردیم عین بچه ها😐

بخدا من انقد عصبی شدم این مدت هی قراره از فردا شروع کنم دیگه پدرم دراومد باز گفتم فردا شنبس شرو میکن ...

توکه درگیر بچه داری و...نیسی چرا باشگاه ثبتنام نمیکنی هر روز یه وعده صبح و یکی عصر نیم تا یه ساعت ورزش کنی و هرروز کالری دریافتی نوسانی داشته باشی سر یک ماه ۱۰ کیلو کم میکنی 

من بلاک نکردم اول تو بلاکیدی!😁😂

من قبلا با تاپیکه دلی موفق شدم الانم با اون پیش میرم 

این روزا که داره با ناراحتی و حسرت لاغری میگذره دیگه برنمیگردن ما فقط یکبار توو این سنمون هسیم پس چرا امروز فردا میکنیم به خودت قول بده و شروع کن هرروز دوبار بیا گروه دلی گزارش بده و برنامه مانکن رو هم نصب کن

منم از امشب برنامرونصب میکنم و شروع میکنم به امید خدا

💕
توکه درگیر بچه داری و...نیسی چرا باشگاه ثبتنام نمیکنی هر روز یه وعده صبح و یکی عصر نیم تا یه ساعت ور ...

😐بخدا نمدونم چم شد بلاک کردم... خل شدم ی دفعه ببخشید اره منم میام تاپیک دلی دیگه آزاد فردا هم شروع میکنم ورزش و ایشالا بتونم تا آخر سال لاغر شم

😐بخدا نمدونم چم شد بلاک کردم... خل شدم ی دفعه ببخشید اره منم میام تاپیک دلی دیگه آزاد فردا هم شروع ...

دور از جونت اشکالی نداره گذشت🤗😁

اره حتما بیا رو ارادت کار کن دیگه نزدیک عید نیسیم که استرس داشته باشیم اینبار تا عید ۱۰ ماه زمان هست و توو این مدت میشه کی کم کرد و با حاله خیلی خوبی وارد سال نو شد خرید کرد...انشاالله که موفق میشیم

اینم لینک تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2232034/تاپيك-لاغري-دلي?page=1095

💕
دور از جونت اشکالی نداره گذشت🤗😁 اره حتما بیا رو ارادت کار کن دیگه نزدیک عید نیسیم که استرس داشته ...

مرسی عشقم میام حتما😍💓