2789
عنوان

کاپ کیک

372 بازدید | 16 پست

کاپ کیک تو قابلمه درست کردم اما خمیر شد قبل اینکه گاز رو خاموش کنم با خلال دندان امتحان کردم از خمیر کیک چیزی به خلال نچسبیده بود  

بیرون کیک کامل گرفته اما توش کلا مث خمیر شده اصلا حالت اسفنجی نداره 

بنظرتون چرا اینطوری شده؟

الان میخوام کیک پرتقالی بپزم تو قالب پلاستیکی تو قابلمه میترسم اینم خمیر شه

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم. من از فر راضی ام😅

عزیزم میشه یه خلاصشو بگی؟نکات کیکو؟من پریروز پختم زیرش خمیر شده بود چیکارکنم کیکم پف کنه و خوب در بیاد؟؟؟

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
عزیزم من کلی کیک توقابلمه درست کردم عال شده

بنظرت مال من چرا خمیر شد؟ارد رو الک نکردم میتونه این دلیلش باشه؟

الان مایع کیک رو بریزم تو قالب پلاستیکی بعد بذارم تو قابلمه بنظرت خوب میشه؟

چه مدت رو گاز باشه کافیه؟

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
عزیزم میشه یه خلاصشو بگی؟نکات کیکو؟من پریروز پختم زیرش خمیر شده بود چیکارکنم کیکم پف کنه و خوب در بی ...

دمای فر خیلی تاثیر داره رو پخت. یعنی اگر کیکتون نصفه پخت حتما ایراد از فره. اگر همه نکات پف کردن رو رعایت کردی مثل بیکینگ پودر و همزدن تخم مرغ ولی باز پف نکرد یعنی دمای فرت کمه و استاندارد نیست. چیز دیگه ای بلد نیستم😄

دمای فر خیلی تاثیر داره رو پخت. یعنی اگر کیکتون نصفه پخت حتما ایراد از فره. اگر همه نکات پف کردن رو ...

مرسی عزیزم دفعه اول که پختم کامل پخت که زیر مواد کیک روغنی کردم قالبشو حتی روش یکم سوخته بود که دماشو گذاشته بودم رو 180 زمانش 45دقیقه ولی دفعه دوم یادم رفت قالبشو روغنی کنم به نظرت از اون بوده که زیرش خمیری شد؟؟؟زمانش 30دیقه گذاشتم دماشو 200درجه 

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
بنظرت مال من چرا خمیر شد؟ارد رو الک نکردم میتونه این دلیلش باشه؟ الان مایع کیک رو بریزم تو قالب پلا ...

عزیزم شمابرو ازبازار برنامه کیک بدون فر دانلود کن خیلی خوبه دقیق میگه چ کنی

خدایا خودت کمک کن